To je to što me zanima!

Prijatelji su se nadali da će Galiano pobijediti bolest

Kolege glumci su u šoku i duboko potreseni Galianovim preranim odlaskom. Nije uspio pobijediti karcinom s kojim se borio dvije godine
Vidi originalni članak

Njegovi prijatelji opisuju Galiana kao čovjeka snažne volje, koji se  borio s dugom i teškom bolešću, unoseći u nju  puno vedrine i optimizma. Glumac Ivica Zadro bio je Pahorov prijatelj.
- Nikad ga nisam vidio mrzovoljnog i ljutog. Potresen sam - kazao je. Mnogi kolege glumci i pjevači s tugom u srcu izrazili su sućut obitelji Pahor, pa tako i premijer Ivo Sanader.
- On me bodrio, volio i stajao iza mene kao što je uvijek stajao iza ljudi jer je veliki čovjek i emotivac. Veliki umjetnik i veliki radnik, koji je prštao od veselja i energije. Lucidan, duhovit do bola, ali prije svega veliki prijatelj. Volio je život, obitelj, prijatelje, a najviše od svega scenu za koju je dao sve. On je rođen za scenu. U doba bolesti igrao je u predstavama sa žarom djeteta i govorio mi ' idemo, the show must go on'.  Jako sam žalosna jer je on bio spreman za povratak. Sve nas je spremao za svoj povratak. On me doslovno uveo u kazalište, pokazao mi ga od podruma do krova. Volim ga svim srcem. Zahvaljujem na danu kad sam ga upoznala, što je obogatio moj život - rekla je Severina.
- Gale je bio borac. Znao je što ga sve čeka. Do kraja je bio čvrst i priseban, samo je fizički slabio. Kopnio je i ugasio se - rekla je Galianova prijateljica Daniela Trbović.
- Tužan sam. Cijelo vrijeme je postojala nada da će se izvući - izjavio je Mislav Čavajda.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 06.01.2008.

    Car ! Pocivao u miru !

  • zeljko_ri 06.01.2008.

    Bio je veliki,kao čovjek i kao glumac.Počivao u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare