To je to što me zanima!

Prijateljica Angie Garany: Želim skrbništvo, digli su ruke od nje

Prijateljica teško stradale Angie Garany želi dobiti skrbništvo nad njom kako je ne bi premjestili u Centar za nemoćne i nepokretne u Dugoj Resi, prenosi InMagazin
Vidi originalni članak

Zdravstveno stanje Angie Garany (31) gotovo je nepromijenjeno i šest mjeseci nakon prometne nesreće u kojoj je njezin dečko smrtno stradao, prenosi In Magazin.

Rehabilitacija u toplicama produžena joj je za mjesec dana, nepokretna je, ne može govoriti, uglavnom spava i hrani se na sondu. Njezina najbolja prijateljica Jasna Coha misli da su svi digli ruke od nje te želi dobiti skrbništvo nad njom kako bi spriječila njezin premještaj u Centar za nemoćne i nepokretne u Dugoj Resi.

- Dobila je rane i skoro su joj amputirali šake. Bio je problem samo što joj se nisu odrezali nokti - rekla je Jasna koja je uvjerena da Angie sve čuje i razumije.

Kaže da se glasa kao da jauče te da joj suze klize niz lice. Jasna je nedavno otvorila račun za financijsku pomoć bivšoj farmerici, no kaže da ju je javnost osudila zbog toga.

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Idi na 24sata

Komentari 30

  • zlatko 26.03.2011.

    bas steta zivot je bio pred njom sad lose pomozimo joj

  • pravda pravdić 26.03.2011.

    rodbina joj okrenula leđa kao i obično što tako bude a MAJKE nema nažalost jer jedino joj ona nebi okrenula da je živa..

  • Sol Invictus 26.03.2011.

    Složila bi se sa pčelicom1199, svi navalili na Marijanu BB, a di nam je sad moral????

Komentiraj...
Vidi sve komentare