To je to što me zanima!

'Prijateljice' se okupile uživo usred prijenosa dodjele Emmyja

Jedan je to od trenutaka večeri koji su ponajviše razveselili fanove ovog kultnog sitcoma, o čijem se ponovnom okupljanju i snimanju neprestano govori, no do realizacije još nije došlo.
Vidi originalni članak

Ovogodišnjom nikad neobičnijom dodjelom nagrada Emmy dominirale su serije 'Nasljeđe', 'Schitt's Creek' i 'Čuvari', a zbog još uvijek aktualne pandemije koronavirusa cijela je manifestacija 'preselila' online.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz glamuroznih toaleta i odijela voditelji i glumci javljali su se iz vlastitog doma, a osim samih dobitnika jedan od najupečatljivijih dijelova ceremonije bio je i zajedničko javljanje nekadašnjih prijateljica.

Jennifer Aniston, Lisa KudrowCourteney Cox javile su se putem Skypea uživo, a Aniston je ujedno bila i jedna od prezenterica nagrada. 

- Mi živimo zajedno, cimerice smo još negdje od 1994. - odgovorila je Aniston u šali voditelju Jimmyju Kimmelu, nakon što je primijetio da Jennifer uživa u dobro poznatom društvu. 

TESTIRALE SE PRIJE DODJELE Obje voditeljice Emmyja imaju koronu, Giuliana Rančić otkrila: 'Pozitivni su mi i suprug i sin'

Jedan je to od trenutaka večeri koji su ponajviše razveselili fanove ovog kultnog sitcoma, o čijem se ponovnom okupljanju i snimanju neprestano govori, no do realizacije još nije došlo. Po posljednjim napisima, originalna postava prijatelja trebala bi snimiti specijal epizodu u kojoj će se pojaviti i Ellen DeGeneres.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KusNjega 21.09.2020.

    Uf, jesu napunile facu injekcijama! Ma ne moš starenje zahebat, možeš samo sebe!

  • korona20/21 21.09.2020.

    Prijatelji serija uz koju sam odrasla i dan danas je gledam iako znam sve napamet i dalje me neke scene šokiraju,😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare