To je to što me zanima!

Prije 15 godina postali zvijezde: Sad estradnjaci nižu skandale, ali neki su 'nestali' iz javnosti...

Rozga, Severina i Maja karijere su počele još 90-ih, a početkom 2000-ih postale su velike zvijezde. One i danas rade 'punom parom', dok su neke voditeljske i glumačke zvijezde sada usredotočene na druge stvari...
Vidi originalni članak

U posljednjih 15 godina na hrvatskoj sceni izmijenilo se puno lica. Neke zvijezde su opstale sve do danas, dok postoje i bivši celebrityji koje više ne viđamo ni na malim ekranima ni u javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Šuput proslavila 41. rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedva da postoji osoba koja se ne sjeća serije “Zabranjena ljubav” koja se emitirala od 2004. do 2008. godine. Zvijezda te serije bio je Zoran Pribičević (37), koji je glumio Danijela Lončara. Njegovo lice više ne viđamo na domaćoj televiziji, no Pribičević je život itekako posvetio glumi. Osim što je aktivan u kazalištu, trenutačno glumi u HBO-ovoj seriji “Protuudar”.

S druge strane, nekadašnja TV voditeljica Marina Parlov (33) zanemarila je javni život. Sad je u braku s vaterpolistom Ivanom Buljubašićem te se dugo nije nigdje pojavljivala. Pravo iznenađenje bilo je ovog ljeta kad je sa suprugom bila u spotu za pjesmu “To ne mogu podnit” Petra Dragojevića.

- Na snimanju nam je bilo jako zabavno, iako sam prilikom snimanja uspjela izgubiti vjenčani prsten - rekla je Marina nakon snimanja.

Iako su oni nestali iz javnosti, njihove kolege i dalje pune medijske stupce. Severina (48) sad je jedna od najvećih zvijezda na Balkanu, Maja Šuput (41) privlači pažnju izgledom gdje god se pojavi. 

Luka Nižetić (37), Antonija Šola (41) i Jelena Rozga (43) i dalje uspješni u onome čime su se bavili i prije 15 godina.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Miške 27.09.2020.

    Ne razumijem što je to na Maji Šuput lijepo i privlačno ?

  • isoc 27.09.2020.

    Slike iz vremena kad je zoran pribicevic imao vece grudi od rozge, suputice..

  • Dagi 66 26.09.2020.

    Luka Nižetić nize hit za hitom?????????????? Hhhhhhhhhha

Komentiraj...
Vidi sve komentare