To je to što me zanima!

Prijete Taylor zato što izlazi s pjevačem Harryjem Stylesom

Taylor Swift navodno je tri tjedna u vezi s pjevačem benda One Direction. Grupa na Twitteru poručila je da će je ubiti ukoliko se glasine o vezi ispostave točnima
Vidi originalni članak

Ubit ću te, kučko! Prešla si granicu, napisala je ljubomorna cura na Twitteru.

Taylor Swift (22) našla se na meti manijakalnih obožavateljica pjevača Harrya Stylesa (18). Zamjeraju ju joj što je s Britancem u vezi. Par izlazi tek tri tjedna.

Grupa na Twitteru pod imenom 'Directioners' poručila je da će je ubiti ukoliko se glasine o vezi ispostave točnima. Taylor je prošlog mjeseca prekinula četveromjesečnu vezu s Conorom Kennedyjem. 

Sin političara Roberta Francisa II pjevačicu je ostavio jer je htjela da zajedno počnu živjeti.

- Njegova obitelj sretna je zbog prekida jer su se otpočetka protivili toj vezi. Kažu da je bila bahata - otkrili su nedavno njegovi prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • NivesJuric 23.11.2012.

    Gledala sam interviju s njima od prije 2 dana i bas su pitali Harrya za Taylor i on je rekao da iako se pise po novinama i internetu da su zajedno da to ipak nije istina...Ali dosta puta do sada je rekao da mu je ona celebtity crush...

  • MarjanaKrstavac 20.11.2012.

    Od ove taylorice dize mi se kosa na glavi i ona se bavi country glazbom daleko je od nje .postaje ici na zivce kao biber al sad malo manje.

  • DoraBl 20.11.2012.

    Ja imam 20 godina i volim njihovu glazbu!Ne slušaju njih samo zaluđena djeca,dečki su stvarno talentirani!A što se Harrya tiće,dečko je sladak i ima dobro srce,jedino smatram da ga ova Taylor ne zaslužuje,ali svejedno ne podržavam takve prijetnje,strašno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare