To je to što me zanima!

Prijeti joj 10 godina zatvorske kazne: 'Weinstein mi smješta'

Rose je navodno ostao novčanik u avionu nakon Ženskog marša u Washingtonu kojeg je kasnije pronašla čistačica, a u njemu su se nalazila dva paketića s kokainom
Vidi originalni članak

Ova optužba nikada ne bi bila podignuta da nije aktivistica za prava žena diljem svijeta, rekao je odvjetnik glumice Rose McGowan (44) za magazin People. Američki mediji tvrde kako je porota u okrugu Loudoun u Virginiji podigla optužnicu protiv McGowan za posjedovanje kokaina.

Kako tvrdi CNN, Rose je ostao novčanik u avionu nakon Ženskog marša u Washingtonu kojeg je kasnije pronašla čistačica, a u njemu su se nalazila dva paketića puna nekog praška. Policija je testirala sadržaj iz vrećica i otkrila kako je riječ o kokainu. Tužiteljstvo je za Rose izdalo uhidbeni nalog, a glumica se dobrovoljno predala u studenom prošle godine.

ROSE MCGOWAN 'Weinstein mi je poslao poruku, ne znam odakle mu moj broj'

Rose je istaknula kako nije kriva i kako ju se nastoji ušutkati te da je krivac za to filmski producent Harvey Weinstein (66). Glumica je jedna od stotinjak žena u Hollywoodu koje su optužile Weinsteina za seksualno zlostavljanje. Rose je objasnila da je izgubila svoj novčanik i kako droga nije bila njezina. Dodala je kako je koristila droge u prošlosti, ali da je marihuana njezin stil. 

ISKUSTVA IZA NJIH Mučna prošlost slavnih: Život u kultu, silovanja i rane ovisnosti

- U tom trenutku sam se usredotočila na žensku solidarnost i ne postoji ništa što bi manje od kokaina željela u svom tijelu - ispričala je glumica. Rose je istaknula kako je ogorčena jer se ona suočava s mogućnošću da provede 10 godina u zatvoru što je maksimalna kazna dok će Weinstein vjerojatno biti na kraju slobodan. 

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

'NE ZNAM NIŠTA' Affleck Weinsteinu: Rose laže, nije mi rekla da si ju ti silovao

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Promaja u glavi 13.06.2018.

    Pa valjda su našli bar jedan njezin otisak prstiju na tim paketićima?

  • dillinger_1 13.06.2018.

    ajde zeno stvarno si isisala to do kraja.vjerujem da je weinstein ucinio grozne stvari ali ova ga muze i glumi neki ratnicu.

  • 13.06.2018.

    dalo se pretpostavljati da ce joj namjestiti jer je prva izasla sa ovime. Zvizdaci nikad ne produ slavno. S druge strane .... bas me zanima kako daleko ce sad ici sestrinstvo i koliko ce njih stati u obranu Rose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare