To je to što me zanima!

Prijović je rasprodala koncert u Osijeku u tri sata pa najavila i drugi: 'Jako sam iznenađena'

Aleksandra Prijović postavila je novi rekord, ovoga puta u Osijeku gdje je u vrlo kratkom roku rasprodala sve ulaznice za koncert
Vidi originalni članak

Aleksandra Prijović danas u 18 sati najavila je koncert u dvorani Gradski vrt u Osijeku koji će održati 13. veljače 2024. godine. Ulaznica više - nema. Popularna pjevačica je tako svoj veliki osječki koncert rasprodala u roku od tri sata, a potom je najavila i drugi koncert - 14. veljače.

'TESTAMENT' U NOVOM RUHU Ella Dvornik obradila Prijovićkin hit, a pratiteljima za oko zapeo i jedan detalj: 'Zavoljet ću cajke'

- Priznajem da sam malo umorna, ali je toliko lijepih stvari da mi umor ne može ništa. Jako sam iznenađena s Osijekom, hvala svima koji su kupili karte. Čudo što se sve dogodilo u ova tri sata. U prodaji je i 14. veljače. Ovo nisam mogla zamisliti kao i ništa što mi se u zadnje vrijeme događa. Jako se radujem Osijeku, ipak sam ja u tom kraju odrasla - rekla je Aleksandra za Extra FM.

- Dvorana 'Gradski vrt' spremna je dočekati sve one koji žele biti dio velike turneje i iskusiti emociju i energiju o kojoj svi u regiji pričaju! Idealna prilika da i Dan zaljubljenih proslavite ranije te ljubav vas i bolje polovice proslavite uz najljepše stihove Aleksandre Prijović - poručuju organizatori.

Najvatreniji fanovi prvo su razgrabili sve ulaznice za kategoriju 'fan pit', a vrlo brzo su rasprodane i tribine i parter. Prije nekoliko minuta rasprodan je i posljednji od 84 vip stola. Nekoliko tisuća najbržih obožavatelja imat će priliku uživo poslušati hitove poput 'Dam, dam, dam', 'Devet života', 'Za nas kasno je' i mnoge druge.

KOLUMNA: DAVOR LUGARIĆ Nakon turneje po Rusiji vraćali su se puni love, a sad se čude uspjehu Aleksandre Prijović...

Prijović dolazi u najveći slavonski grad nakon što je od 1. do 6. prosinca održala ukupno pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb. Za 2024. godinu je najavila nastavak regionalne turneje 'Od istoka do zapada', a izgleda kako će Osijek biti samo jedan od gradova koje će posjetiti.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • argh1 30.12.2023.

    U tenkovima je treštao ovaj dalekoističnjački šund, šargija, turci, ceca ražnatović... kada se išlo ubijati 402 djece po Hrvatskim gradovima. Tko ne uči iz svoje povjesti, povjest mu se ponavlja!

  • purple.heart 30.12.2023.

    jos joj nije dosta?

  • škorpion1980 30.12.2023.

    Opet brisete komentare vrli novinari

Komentiraj...
Vidi sve komentare