To je to što me zanima!

Prilika za zaradu: U Dubrovniku traže i konobare za novi film

Embassy Films Croatia na službenim stranicama objavio je kako traži statiste različitih profila, muškarce i žene, u dobi između 16 i 70 godina
Vidi originalni članak

Dubrovnik je u posljednjih nekoliko godina postao popularna destinacija za snimanje filmova i serija, a sudeći po objavama na društvenim mrežama uskoro kreće snimanje još jednog filma.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Embassy Films Croatia na službenim stranicama objavio je kako traži statiste različitih profila, muškarce i žene, u dobi između 16 i 70 godina. Mada iz Embassyja nisu potvrdili o čemu je riječ, grad će uskoro postati mjesto odvijanja radnje novog nastavka SF trilera The Islander.

Snimanje za statiste trajat će u periodu od 5. listopada do 23. listopada, a u objavi su napisali kako posebno traže osobe s konobarskim iskustvom. 

- Posebno tražimo muške i ženske osobe od 20 do 30 godina s konobarskim iskustvom koji bi bili slobodni veći dio navedenog perioda snimanja. Audicija će se održati u sljedećih 10 dana pa vas molim da pratite i dalje naše objave radi detalja - stoji u objavi.

Audicija je 16. rujna u Kongresnoj dvorani Hotela Dubrovnik Palace od 11 do 13 sati te od 14 do 18 sati. Prilikom dolaska na audiciju treba nositi masku. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 15.09.2020.

    Da li plaćaju statiste ili ih ne plaćaju ko HRT kad je snimao Hrvatske krajeve??

  • Liverpool_YNWA 15.09.2020.

    Ak trebate kaskadera za šankom javljam se besplatno uz vašu cugu.nakon određene litraže padam vrlo profesionalno😋

Komentiraj...
Vidi sve komentare