To je to što me zanima!

Primili se posla: Junaci serije 'Crna Guja' rade petu sezonu?

SASTALI SE Akteri legendarne serije sastali su se i dogovorili da će ponovno snimati legendarnu seriju, a navodno pišu scenarij
Vidi originalni članak

Imam viziju kako bismo mogli nastaviti snimanje serije. Samo da se okupimo, rekao je krajem prošle godine Tony Robinson (72), koji u seriji 'Crna Guja' gluma Baldricka.

A ako je vjerovati engleskim medijima, akteri sjajne BBC-jeve serije okupili su se u Londonu i raspravljaju o mogućnosti snimanje pete sezone. Navodno se su čak već počeli pisati scenarij. Olovke i papira primili su se Rowan Atkinson (64), Robinson, Stephen Fry (61) i Hugh Laurei (60).

- Kad su se sreli svi su se sjajno zabavljali jer su svi postali veliki prijatelji. Sjetili su se kako im je bilo dobro i dogovorili su se da će se primiti posla i početi snimati - prenosi engleski 'The Sun' izjavu izvora bliskog glumačkoj družini.

Serija se počeka prikazivati 1983. godine. U prvoj sezoni 'bili' su u srednjem vijeku i vladavini Richarda III. Druga sezona je bila u doba kraljice Elizabete I, a treća u vrijeme Georgea III.

U posljednjoj snimljenoj sezoni radnja je smještena u razdoblje Prvog svjetskog rata. Kroz svaku sezonu govori se o životu Edmunda Crnog Guje, kojeg igra Atkinson. On je dosad bio 'upitan' u vezi nastavka snimanja, a čini se da je sad spreman. Druga zvijezda o kojoj je puno ovisilo snimanje je Laurie. Pričalo se da će se ponovno snimati ako Laurie, koji se proslavio u seriji 'Dr. House', odustane od milijuna.

- Iz vremena kad smo snimali imamo samo lijepe uspomene. Siguran sam da ćemo ponovno uspjeti - rekao je Robinson. Serija se emitirala do 1989. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare