To je to što me zanima!

Princ Albert o povratku supruge Charlene u Monako: 'Ovo je bio test za naš brak i našu djecu...'

Princeza nam je jako nedostajala. I očito su nas povrijedile zlonamjerne glasine koje su se pisale. Ali uspjeli smo ostati ujedinjeni unatoč udaljenosti, često smo razgovarali jedni s drugima, rekao je
Vidi originalni članak

Princ Albert (64) je u intervju izjavio da je sretan jer se njegova supruga, princeza Charlene (44) napokon vratila kući i što može provoditi vrijeme s obitelji. Princeza navodno boluje od epilepsije zbog čega ima teške napadaje, a protekle godine bila je i na operaciji sinusa u Južnoafričkoj Republici zbog čega je dugo bila odvojena od obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao da je njegova supruga jako patila, te priznaje da je njihova, gotovo jednogodišnja prisilna razdvojenost, uzrokovana višestrukim zdravstvenim problemima, bila test za par i njihovu djecu, princa Jacquesa i princezu Gabriellu.

- Ovo je bio test posebno za moju suprugu, koja je jako patila i proživjela teška vremena, daleko od svoje obitelji. Test i za našu djecu i za mene - rekao je u intervjuu za novine Journal de Dimanche.

- Princeza nam je jako nedostajala. I očito su nas povrijedile zlonamjerne glasine koje su se pisale. Ali uspjeli smo ostati ujedinjeni unatoč udaljenosti, često smo razgovarali jedni s drugima - nastavio je.

PROSLAVILA PRVI ROĐENDAN Harry i Meghan objavili prvu fotografiju kćeri Lilibet Diane

- Danas se Charlene vratila k nama i ovo je nešto najljepše što se moglo dogoditi. Bolje joj je, konačno možemo provoditi vrijeme zajedno. To je olakšanje i radost za sve nas - dodao je Albert.

Iako je u međuvremenu objavljeno da je princeza Charlene pozitivna na koronu, njezino stanje, kažu izvori iz palače, 'nije zabrinjavajuće' i trenutačno je u samoizolaciji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Joza Prezaduzeni 07.06.2022.

    I ova jadnica puca od srece .nadam se danece dici ruku na sebe kada srecica navali na nju .Nije lako biti princeza

  • Plankton_1 07.06.2022.

    Kako ste naporni sa najtužnijom!

  • ludaluda 07.06.2022.

    klošar

Komentiraj...
Vidi sve komentare