To je to što me zanima!

Princ Andrew postigao dogovor oko optužbi za zlostavljanje

U sudskim dokumentima se navodi da princ Andrew 'nije namjeravao ocrniti Giuffre u javnosti te da prihvaća da je ona patila i kao žrtva zlostavljanja i kao žrtva nepotrebnog napada javnosti'
Vidi originalni članak

Princ Andrew i Virginia Giuffre postigli su izvansudsku nagodbu vezanu uz njene optužbe za seksualno zlostavljanje. Iznos nagodbe neće biti objavljen, a američki mediji pišu da princ planira dati 'značajnu donaciju dobrotvornoj organizaciji Virginije Giuffre kao potporu žrtvama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U sudskim dokumentima se navodi da princ Andrew 'nije namjeravao ocrniti Giuffre u javnosti te da prihvaća da je ona patila i kao žrtva zlostavljanja i kao žrtva nepotrebnog napada javnosti'. Uz to, princ žali sa svojom povezanošću s Jeffreyjem Epsteinom koji je godinama zlostavljao mlade djevojke. 

Podsjećamo, sud je sredinom siječnja odbio žalbu princa Andrewa te je protiv njega ostala optužnica za seksualno zlostavljanje maloljetnice.

OPTUŽBE ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE Princ Charles zabranio bratu Andrewu ulazak u dvorac Windsor za vrijeme suđenja

Virginia Giuffre ga je tužila da ju je princ spolno zlostavljao kada je imala 17 godina. Navela je da ju je pokojno Epstein silio na spolne odnose sa prijateljima, među kojima je bio i Andrew.

Ona tvrdi da ju je Andrew zlostavljao i u Epsteinovoj kući na Manhattanu te na njegovu privatnom otoku na američkim Djevičanskim otocima, napisao je CNN.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • picuskin 15.02.2022.

    Tko ima para kupa se u moru a tko nema doms u lavoru

  • DeGogi 15.02.2022.

    Što smo (opet) naučili? Tko ima pare ne ide u zatvor. Tko nema, ide.

  • Real_Madrid81 15.02.2022.

    Ma u zatvor s njim i gotovo !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare