To je to što me zanima!

Princ Filip ne zna za intervju, a obitelj čini sve da tako i ostane

Izvor s britanskog dvora tvrdi da je princ Filip u blagoslovljenom neznanju o intervjuu koji su njegov unuk Harry i Meghan Markle dali Oprah. Nisu mu željeli prouzročiti dodatan stres zbog narušenog zdravlja
Vidi originalni članak

Kraljevska obitelj zaštitila je vojvodu od Edinburgha, princa Filipa (99) tijekom njegova jednomjesečnog oporavka u bolnici ne prenoseći mu vijest o intervjuu koji su njegov unuk princ Harry i žena Meghan Markle dali Oprah. On i dalje nije svjestan ozbiljnih kršenja kraljevskih protokola uzrokovanih intervjuom o kojem ovih dana svi pričaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Što su sve Harry i Meghan otkrili u intervjuu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvor blizak Meghan tvrdi da se je par dogovorio da u slučaju da se princu pogorša stanje da će odgoditi intervju. 

Princ Filip je prije par dana napustio bolnicu nakon što je primljen s infekcijom, nakon koje je bio i na operaciji srca. 

Kraljevska komentatorica Katie Nicholl rekla je da se kraljevska obitelj trudi zaštiti ga od eksplozivnog intervjua i svega što su Meghan i Harry rekli o obitelji koji je emitiran dok mu nije bilo dobro.

- Obitelj nikako ne želi da princ bude svjestan teških optužbi koje je par iznio - objasnila je Katie. 

Iako se skrivanje mnogobrojnih natpisao u novinama i elektroničkim medijima može pokazati izazovnim, ona tvrdi da su 'poduzeti svi koraci da ga se zaštiti od ozbiljnih implikacija'.

Princ Filip proveo je 28 dana kao pacijent u Londonu u bolnici kralja Edwarda VII i bolnici Svetog Bartolomeja. U početku je primljen preventivno zbog infekcije, prije nego što je operirao srce.

- Veliko mi je olakšanje bilo vidjeti ga kako odlazi automobilom, a ne kolima hitne pomoći, ali na stražnjem je sjedalu izgledao vrlo, vrlo krhak - izjavila je Katie.

- Znam da je obitelji laknulo što je kod kuće, ali i da je duboko zabrinuta za njegovo zdravlje - dodala je.

A na sam dan kad je Philip napustio bolnicu kraljevska obitelj se našla u još jednom problemu piše britanski Sun

Prijateljica Meghan Markle, Gayle King, otkrila je da je Harry prvi put razgovarao s Charlesom i Williamom otkako se emitirao intervju i dodala da su razgovori bili 'neproduktivni'.

STRUČNJAKINJA TVRDI: 'Kate je povrijeđena i tužna, ali ne smije odgovoriti Meghan...'

- Pa, zapravo sam ih zvala da vidim kako se osjećaju. Istina je da je Harry razgovarao i sa svojim bratom i ocem - rekla je za CBS.

- Ono što znam je da razgovori nisu bili produktivni. Ali drago im je što su barem započeli razgovor - objasnila je Gayle.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • medo-ministar laznih branitelja 22.03.2021.

    Ovaj ganja Manolicev rekord.

  • KusNjega 22.03.2021.

    Ne zna on više ni kako se zove!

  • zgvolimterad 22.03.2021.

    Deda je toliko dugo ziv da vjerujte sve o tome zna nije od jucer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare