To je to što me zanima!

Princ Harry i Meghan Markle krenuli u Škotsku kod kraljice

Za sada su u dvorac Balmoral stigli svi osim princa Harryja i Meghan. Tamo se nalaze princ Charles, princeza Anne, princ Andrew i princ Edward. Osim njezine djece, stigao je i unuk, princ William
Vidi originalni članak

Princ Harry (37) i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (41) krenuli su u Škotsku, u dvorac Balmoral gdje se trenutačno pod liječničkim nadzorom nalazi kraljica Elizabeta II. (96). Informaciju o njihovom dolasku potvrdio je glasnogovornik supružnika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Harry i Meghan žive u SAD-u. Kada su primili vijest o kraljici odmah su krenuli prema Škotskoj, iako većina stranih medija navodi kako su se posljednjih dana nalazili u Njemačkoj pa bi trebali stići ubrzo. 

Za sada su u dvorac Balmoral stigli svi osim princa Harryja i Meghan. Tamo se nalaze princ Charles (73), princeza Anne (72), princ Andrew (62) i princ Edward (58). Osim njezine djece, stigao je i unuk, princ William (40). 

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (40) ostala je u Windsoru sa djecom, princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom, potvrdili su iz Kensingtonske palače.

Kraljica ima četvero djece, osam unučadi i 12 praunučadi. 

Inače, kraljičini liječnici zabrinuti su za zdravlje Njezinog Veličanstva i preporučili su da ostane pod liječničkim nadzorom, rekli su u priopćenju iz Buckinghamske palače. Dodali su da kraljica Elizabeta II. ostaje u dvorcu Balmoralu na imanju u Aberdeenshireu u Škotskoj, koji je u njezinu vlasništvu.

Premijerka Liz Truss, koja se u utorak upoznala s kraljicom Elizabetom II., nakon zabrinjavajućih vijest iz Buckinghamske palače na službenom Twitter profilu poslala je poruku podrške Njezinom Visočanstvu i kraljevskoj obitelji. 

- Cijela država je vrlo zabrinuta zbog vijesti iz Buckinghamske palače - napisala je pa dodala: 

- Moje misli i misli tisuće ljudi iz Ujedinjenog Kraljevstva u ovom trenutku su usmjerene prema Njezinom Visočanstvu, kraljici Elizabeti II. i njezinoj obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • habanero 08.09.2022.

    Sigurno od par komada cje-piva

  • exclamation mark 08.09.2022.

    Ak nije već, sad će je herc dokrajčiti kad vidi Meghan 😬

  • blacknight 08.09.2022.

    dosao kosač po svoje napokon. dao Bog da sve drzave pod krunom postanu slobodne od ropstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare