To je to što me zanima!

Princ Harry i Meghan se moraju ispričati Williamu i Kate prije kraljičinog sprovoda: 'Ljuti su'

Tijekom intervjua s Oprah 2021. par je govorio o svom razlazu od kraljevske obitelji. Također su otkrili da su neki članovi bili zabrinuti oko boje kože njihovog sina Archieja
Vidi originalni članak

Princ Harry (38) i njegova supruga Meghan Markle (41) dobili su upute da riješe nesuglasice s princem Williamom (40) i Kate Middleton (40) uzrokovane njihovim intervjuom s Oprah Winfrey, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Intervju je 'prešao je granicu' i ostavio Williama i Kate uzrujanima i ljutima. Sada je Meghan i Harryju rečeno da se ispričaju za intervju i 'priznaju motive koji stoje iza njega' prije kraljičinog sprovoda u ponedjeljak.

Njih četvero već su se pojavili zajedno u javnosti nakon smrti kraljice, svi su položili cvijeće, a viđeni su i u Westminsterskoj opatiji u srijedu.

- William i Kate osjećaju da su morali biti čvrsti da pošalju poruku da ne možete samo izgovoriti ove iznimno uznemirujuće stvari bez posljedica - tvrdi izvor.

Tijekom intervjua s Oprah 2021. Harry i Meghan govorili su o svom razlazu od kraljevske obitelji. Također su otkrili da su bili zabrinuti oko boje kože njihovog sina Archieja i rekli su da je princ Charles, sada kralj, prestao odgovarati na Harryjeve telefonske pozive.

Meghan je rekla da se osjećala suicidalno, ali nije joj dopuštena pomoć, a par je otkrio i da su se potajno vjenčali prije kraljevskog vjenčanja. Razdor je izazvao napetosti među kraljevskom obitelji.

ZBOG CHARLESOVE AFERE Princeza Diana satima je čekala kraljicu, plakala i tražila pomoć, ali nije uspjela spasiti svoj brak

Priča se da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ranije ovog tjedna primili pozivnicu za veliki događaj na kojem će se susresti mnogi strani suradnici i političke ličnosti uoči kraljičinog sprovoda. Međutim, dužnosnici iz Buckinghamske palače kažu da par ipak nije došao jer je riječ samo o zaposlenim članovima kraljevske obitelji.

Mnogi su se nadali da će se princ William i Harry pomiriti poslije intervjua nakon što su se pojavili rame uz rame kako bi oplakali svoju pokojnu baku. Braća su ostavila po strani svoje nesuglasice dok su sa suprugama razgledavali cvijeće i pozdravljali okupljene.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tamara13xy 19.09.2022.

    dolaskom u kraljevsku obitelj treba imati na umu da se ne moze raditi sta hoces,nego se prilagoditi ili "ispadas iz igre"

  • 18.09.2022.

    Sile nisu mogle srušit kraljevstvo ali će ga crna razj...

  • Cherylin 18.09.2022.

    Harry je rođen u kraljevskoj obitelji,pa što god tko kaže, ipak je takvih malo i uče ih da je to život koji trebaju prihvatiti,nije to bas lako uvijek,izgleda nama obicnima aha sve imaju ali pravila su tu,e sad očekuje se i od žene prilagodba..zato Kate sve odrađuje to je prihvatila,možda bi se mogla buniti i svoje želje ali onda se trebala udati..za obicnog..

Komentiraj...
Vidi sve komentare