To je to što me zanima!

Princ Harry i njegova nova djevojka Florence su rođaci

Krvna povezanost između princa i i Florence Brudenell-Bruce seže čak do 18. stoljeća. Plavuša i model za rublje s princom se viđa nešto manje od mjesec dana
Vidi originalni članak

Prema obiteljskom stablu Princa Harryja (26), njegova nova djevojka Florence Brudenell Bruce (25) je njegova dalja rođakinja. Atraktivna plavuša i model za donje rublje rodom je povezana s princom Harryjem, princezom Dianom pa čak i s drugom Charlesovom ženom, Camillom Parker Bowles.  

Riječ je obiteljskim korijenima koji sežu čak do 18. stoljeća. Prema obiteljskom stablu, Princ Harry i Florence rođaci su u osmom koljenu. Ključni faktor u ovoj poveznici je Sir Edward Walpole, sin prvog britanskog premijera Roberta Walpola. Edward, koji je preminuo 1784. godine, imao je kćer Mariu koja se udala za člana kraljevske obitelji.

- Florence je okružena s toliko plave krvi da ni nije potrebno da bude u blizini princa Harryja - zaključio je izvor blizak novoj Harryjevoj  djevojci. 

Florence, koju prijatelji od milja zovu 'Flee', s princom Harryjem viđa se nešto manje od mjesec dana. Brat princa Williama definitivno je prekinuo 7-godišnju vezu s Chelsy Davy. 


Idi na 24sata

Komentari 3

  • đenka01 30.06.2011.

    pa će im dijete imati 3 oka. :-)))))

  • user_113221 30.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • markisa_17 30.06.2011.

    e to je peh!

Komentiraj...
Vidi sve komentare