To je to što me zanima!

Princ Harry je na sastanak s bratom htio povesti posrednika: Camilla ispljunula čaj od šoka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Camilla je navodno bila zaprepaštena kada je princ predložio da nepristrana treća strana bude na sastanku da održava mir
Vidi originalni članak

Kraljica Camilla (75) navodno je ispljunula svoj čaj od šoka kada je princ Harry (38) iznio ideju o angažiranju posrednika koji bi smirivao tenzije na obiteljskom sastanku, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tjednima prije smrti kraljice, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zaustavili su se u Britaniji na putu za Haag, kamo su se zaputili kako bi prisustvovali Invictus igrama. Novi britanski kralj, Charles III. (75) tada je inzistirao na susretu s Harryjem i Meghan Markle (41).

Strani mediji pišu kako je par navodno zakasnio na sastanak te je Charlesu bilo ostalo samo 15 minuta za razgovor s njima.

Iako se navodi da su se otac i sin 'srdačno pozdravili', izvori tvrde da je atmosfera bila napeta.

POMIRILI SU SE? Stručnjakinja za čitanje s usana otkrila što je princ William prije sahrane rekao bratu Harryju...

Camilla, koja je sada kraljica supruga, navodno je bila zaprepaštena kada je princ predložio da nepristrana treća strana bude tu da održava mir.

- On je zapravo predložio da koriste posrednika kako bi pokušali riješiti stvari, što je Charlesa pomalo zbunilo, a Camilla je ispljunula čaj te je rekla Harryju da je to smiješno i da su oni obitelj i da će to sami riješiti - tvrde izvori.

Prisjetimo se, Meghan je nakon državnog pogreba kraljice Elizabete II. zatražila privatan razgovor s Charlesom, ali su se ona i njezin suprug vratili kući u Los Angeles bez postignutog mirovnog sporazuma sa ostatkom kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: ENGLEZI O KRALJICI

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 22.09.2022.

    Charles je jučer imao 73 danas 75. Stari se...

  • dahvaul 22.09.2022.

    Kuruzni ne smije više sam sa bratom razgovarati .Ili žena mora biti ili njen igrač.

  • Gola_Istina 22.09.2022.

    Hahaha, ona bi natrag ali nema koka, sama si odabrala

Komentiraj...
Vidi sve komentare