To je to što me zanima!

Princ i kralj dijaspore pjesmom zovu Hrvate nazad u domovinu

PREMIJERA SPOTA Do sad su se dvojica najtraženijih glazbenika u dijaspori, Mate Bulić i Josip Ivančić, sretali na mnogim nastupima, a pjesma 'Na livade rosa pala' im je prva suradnja...
Vidi originalni članak

Pjevači Josip Ivančić (38) i Mate Bulić (61), 'okrunjeni' za princa i kralja dijaspore, snimili su duet 'Na livade rosa pala' koji će mnogim Hrvatima, posebice u dijaspori, kako kažu, izazvati suzu u oku.

- Veliki broj mojih prijatelja je zbog potrage za boljim životom iselilo u inozemstvo, no svaki od njih osjeća veliku želju za povratkom u domovinu. Srce mi je puno kada vidim krcate trgove, kafiće i parkove naših navijača diljem Hrvatske i inozemstva koji iz petnih žila navijaju za našu reprezentaciju - kaže Ivančić. 

Dodaje kako poziva sve Hrvate u tuđini da nose Hrvatsku u srcu i da se jednog dana vrate i stvore novu i bolju budućnost na hrvatskoj zemlji među svojim ljudima. 

POGLEDAJTE SPOT:

Do sad su se dvojica najtraženijih glazbenika u dijaspori sretala na mnogim komercijalnim i humanitarnim nastupima. Pjesma im je prva zajednička suradnja, a obojica su uvjereni da će biti hit.

Tekst pjesme potpisuje Nenad Ninčević, aranžman Branimir Mihaljević, a pjesma govori o muškarcu koji žali za odlaskom iz domovine te nadi da će se jednom vratiti.

- Volim podržati mlade ljude, a Josip je dobar pjevač i humanitarac. Zato i ima sve predispozicije da bude moj nasljednik - kaže Mate.

Kralj dijaspore sa suprugom Zdravkom (55) ima kćeri Katju (29) i Anu (33). Josip se 2011. vjenčao s manekenkom Jelenom Bosančić (35) s kojom ima sina Tomu (5). Par živi u Splitu, a krajem kolovoza očekuje rođenje drugog djeteta. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • plik 09.07.2018.

    I koju pm na ovakve plaćene reklame, ostavljate mogućnost komentiranja ako niste spremni i na "drugo mišljenje!" ?!?!? Stvarno bi me interesiralo KOGA sam ja to uvrijedio ako sam napisao da čovjek moze biti samo hercegovački kralj !?!?!? što je e tu tako pogrdno i uvredljivo, osim ako se ne srami svoga porijekla ?!?!? a 95 % kometara ovdje je slično !!!!!!

  • Maura_1 09.07.2018.

    Zašto da se vrate u domovinu? Da financiraju od svojih plaća njihove zemljake u BIH koji imaju sve privilegije. Sta je normalno da žena iz Bosne koja nikad nije bila u Hrvatskoj živjela i radila muža prijavi na adresu od rodice u splitu I on dobije riješenje za hrvatskom vojnom mirovinom i još 2000eura otpremnine od Hrvatske! Pa kad to cujem dođe mi da čestitam svakome tko je skupio hrabrosti i otišao, a ti pjesmom zovi samo zovi

  • plik 09.07.2018.

    Pravi "kralj" je onaj koji je sa svojim narodom, i kad je najteze i ne bjezi van !!! Ako to ucini, nikada ne moze biti nekakav kralj !!! Osim ako ne plati da ga tako nekakvi mediji etiketiraju !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare