To je to što me zanima!

Princ ju je poslao na liječenje, a djeca 'najtužnije princeze' joj pišu: Mamice, fališ nam jako...

Djeca su pratila s balkona paradu zajedno s ocem princom Albertom. Charlene je jako umorna i u javnosti je neće biti još nekoliko tjedana, objavila je u utorak kneževska palača
Vidi originalni članak

Dvoje male djece monegaške princeze Charlene (43) poručilo je u petak crtežima svojoj bolesnoj majci da im nedostaje, tijekom proslave nacionalnog praznika kneževine koju su pratili s balkona palače.

Princeza Charlene, bivša plivačka olimpijka, prekinula je svoje javne dužnosti dok se ne oporavi na tajnoj lokaciji nakon povratka u Monako iz domovine Južnoafričke Republike ranije ovaj mjesec pošto je u inozemstvu provela nekoliko mjeseci. 

DRAMA NA DVORU U MONAKU Njen brak s Albertom proglasili su farsom, a Charlene se nije pojavila čak ni na 10. godišnjici

Nedostaješ nam, mamice", napisala je princeza Gabriella (6) na svojem crtežu s dva velika crvena srca. Njezin brat blizanac Jacques napisao je "Volimo te, mamice".

Dvoje djece pratilo je s balkona paradu zajedno s ocem princom Albertom. Charlene je jako umorna i u javnosti je neće biti još nekoliko tjedana, objavila je u utorak kneževska palača. Njezin boravak u Južnoafričkoj Republici potaknuo je nagađanja o bračnim problemima, što je obitelj zanijekala.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kormilar 21.11.2021.

    Eto do čega sve može dovesti dugotrajni stres!

  • visusrcu 20.11.2021.

    Jadna zena....upropastio ju je

  • 20.11.2021.

    Bizarno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare