To je to što me zanima!

Princ Mustafa ponovno 'pao' na Hrvaticu: Osvojila ga Fatma

Nakon fatalne Efsun, za čiju su smrt zaslužne sultanije Hurem i Mahidevran, princ Mustafa zaljubio se u novu dvorsku robinju. I ovaj je put riječ o lijepoj Hrvatici
Vidi originalni članak

Otkako je spalila lice sultanovoj supruzi Hurem i zauvijek otjerala Gulšah s dvora, Mahidevranina nova sluškinja svakim je danom sve bliže ostvarenju cilja. Fatma će učiniti sve kako bi se svidjela princu nasljedniku koji još uvijek nije prežalio smrt miljenice Efsun i kako bi ostala što duže u haremu. Prvo će zaintrigirati Mustafu tijekom kupanja u hamamu, a kasnije će mu se izigravanjem nevjeste, umiljavanjem i brižnim ponašanjem uvući pod kožu. 

Tijekom prvog dužeg razgovora s Fatmom, Mustafa će saznati da su nju, baš kao i njegovu neprežaljenu Efsun, prisilno doveli u palaču upravo iz Hrvatske. Njezino pravo ime je Adriana, a rođena je u Dubrovniku. U Istanbul je došla s mlađim bratom koji je ostao na tržnici roblja, dok su nju odveli u harem kako bi služila carskoj obitelji. Preklinjala je otmičare da ih ne razdvoje, ali su se oni oglušili na njezine molbe. Princ se sažali nad Fatminom sudbinom, a ona shvati da se itekako zaljubila. 

Privrženost Mustafe i Fatme neće se svidjeti Mahidevran. Kako bi uništila Fatmin san, Mahidevran će je izostaviti s popisa za odlazak u prinčev harem u provinciji Manisi, te potajno poslati neku drugu robinju u sinovljeve odaje. Kako će serija odmicati, Fatma će imati sve važniju ulogu u prinčevom životu, ponajviše u trećoj sezoni kada će mu postati glavna konkubina.

Fatmu u seriji 'Sulejman Veličanstveni' glumi mlada turska glumica Gonca Sariyildiz, kojoj je ovo debitantska televizijska uloga. Iako je u roku diplomirala na turskoj Akademiji dramske umjetnosti, Gonca je već odradila nekoliko projekata u kazalištu 'Mujdat Gezen'. Još je kao djevojčica znala je da se želi baviti glumom, a učitelj dramske skupine podupirao ju je u ostvarenju sna, pozivajući je da nastupa u brojnim školskim predstavama izvan rodne Ankare. Zasad nije poznato koga Gonca ljubi jer glumica krije svoj ljubavni život od medija.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Ja sam sam 20.01.2013.

    ama daj mustafa dosta vise. kecaj nesto tursko,sta si se uhvatio nasih cura

  • tonia1503 19.01.2013.

    Da Fatma,da..... baš je izvorna hrvatica izvornog hrvatskog imena,iz Trilja vjerojatno....da Fatma....daj ukinite više te turske serije...

  • GERONIMO CFC 19.01.2013.

    Vraga živoga pojela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare