To je to što me zanima!

Princ William i Kate naporni su šefovi: Njihova radnica se žali

Sadie Rice je pomagala na imanju u Norfolku i u Kensingtonskoj palači. Za njih je čistila, kuhala, pa čak išla i u kupovinu. Ipak, nije mogla podnijeti takvo radno vrijeme
Vidi originalni članak

Nije mogla imati normalan život uz taj posao, tvrdi prijatelj kućepaziteljice koja je radila za princa Williama (34) i Kate Middleton (35).

Sadie Rice (35) je radila dvije godine za kraljevski par, a dala je otkaz jer nije mogla podnijeti takvo radno vrijeme.

- Sadie je vrijedan radnik, ali htjeli su previše. Stalno su joj povećavali radno vrijeme - ispričao je njezin prijatelj.

To je velik problem za Williama i Kate jer je Rice pomagala na imanju u Norfolku i u Kensingtonskoj palači. Za njih je čistila, kuhala, pa čak išla i u kupovinu.

Kate je nedavno izjavila kako se osjeća izolirano jer se u potpunosti posvetila djeci. Ipak, smatra kako većina majki prolazi kroz tu fazu.

- Vodim brigu da s mališanima otvoreno razgovaram o njihovim problemima. William za to nema dovoljno vremena jer je okupiran obavezama - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • sladana 30.05.2017.

    Pa nisu valjda imali samo nju? za jednu osobu je to malo previše, dobro je i izdržala...

  • Sjajna25 30.05.2017.

    A gospoda se ne bi kojiput malo sami posla primili, što onda ak su kraljevskog roda, svi su oni samo ljudi. I žive na račun naroda.

  • DamTi18cm 30.05.2017.

    Zaradila vise od 7 milja kuna u 2 godine i zali se. Ja bi radio 4 god i otisao bogat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare