To je to što me zanima!

Princ William i princ Harry držati će odvojene govore na otkrivanju Dianine skulpture

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Skulptura princeze Diane bit će otkrivena na njezin 60. rođendan, a prinčevi su sve zajedno isplanirali. Čini se kako ni to neće pomoći tome da se pomire
Vidi originalni članak

Prinčevi William (39) i Harry (36) kip u čast Lady Di najavili su 2017. godine, uoči 20. godišnjice tragične smrti njihove majke u kolovozu 1997. godine.

Skulptura bi trebala biti postavljena u vrtu Kensingtonske palače, koja je bila Dianina službena rezidencija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvotni plan za skulpturu bio je da bude završena i postavljena krajem 2017. godine, ali je nedavno objavljeno da će biti otkrivena 1. srpnja ove godine, što bi bio Dianin 60. rođendan.

- Obojica bi pomaknula planine kako bi bili tamo. Zajedno su naručili skulpturu i ovo im je veoma bitno - rekao je izvor za The Sun.


S obzirom na tzv. Megxit i odstupanje vojvode i vojvotkinje od Sussexa od kraljevskih dužnosti, između braće tvorio se raskol koji još uvijek nisu uspjeli prebroditi. Smatra se kako ih ni ova prilika neće pomiriti.

William je i jedni član kraljevske obitelji koji je komentirao bombastični intervju s Oprah Winfrey (67), koji je šokirao javnost ranije ove godine. To, kao i većina interakcija kraljevske obitelji s odbjeglim parom, povećava razinu napetosti između braće.

Iako će William i Harry fizički biti zajedno, inzistirali su na odvojenim govorima.

- Bojim se kako će njihov govor tijela najbolje pokazati jesu li se pomirili - nastavio je izvor.

BRZO PRISTALI Organizator 'Vax Livea' otkrio kako je pridobio princa Harryja i Meghan: 'Nisam ih nagovarao'
Prinčevi su zajedno bili na sprovodu djeda princa Philipa u ožujku ove godine, ali se još ne zna hoće li Harry prisustvovati tradicionalnoj proslavi kraljičinog rođendana. 


Ove godine kraljica Elizabetha II (95) otkazala je otkrivanje rođendanskog portreta u travnju zbog razdoblja tugovanja. Njezin rođendan javno se tradicionalno slavi druge subote u lipnju, a je moguće da će biti otkazano kao i prošle godine zbog mjera vezanih uz korona virus.


Datum rođenja Harryjeve i Meghanine kćeri nije javno otkriven, ali se zna da je blizu 1. srpnja, što bi odbjeglog princa moglo spriječiti u dolasku na otkrivanje majčine skulpture. Meghan Markle (39) poručila je kako neće prisustvovati ceremoniji, kako ne bi skretala pozornost s Williama i Harryja na njima tako važan dan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare