Obavijesti

Show

Komentari 2

Organizator 'Vax Livea' otkrio kako je pridobio princa Harryja i Meghan: 'Nisam ih nagovarao'

Organizator 'Vax Livea' otkrio kako je pridobio princa Harryja i Meghan: 'Nisam ih nagovarao'

Pristupili su tome tako iskreno i s lakoćom preuzeli odgovornost. Bio sam impresioniran njihovom predanošću i vjerom u taj cilj, istaknuo je Hugh Evans

VIDEO

Javnost je dugo nagađala o tome kako su se princ Harry (36) i Meghan Markle (39) našli u organizaciji kalifornijskog koncerta Vax Live, no organizatori su vješto skrivali detalje. Hugh Evans, direktor koncerta, otkrio je napokon kako je došlo do suradnje s kraljevskim parom, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Princ Harry i Meghan 01:25

Podsjetimo, princ Harry (36) na koncertu je održao zapažen govor. 

- Večeras je slavlje svih vas ovdje, cijepljenih medicinskih radnika u publici i milijuna njih širom svijeta. Proteklu godinu hrabro ste se i nesebično borili kako biste nas zaštitili. Služili ste nam i žrtvovali se, doveli sebe u opasnost i bili ste svjesni rizika. Dugujemo vam nevjerojatnu zahvalnost. Hvala vam. Okupili smo se jer ova pandemija ne može prestati ako ne djelujemo kolektivno s neviđenom predanošću našoj zajedničkoj budućnosti. Cjepivo se mora dostaviti svima i svugdje -  rekao je Harry.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam ih trebao nagovarati, bio je to samo razgovor i odmah su pristali - rekao je Evans. 

Princ Harry i Meghan Markle otprije su gorljivi zagovaratelji cijepljenja, stoga im nije bilo teško učiniti 'ispravnu stvar', kaže Hugh. 

- Oduševili su se i odmah se bacili na posao. Rekli su mi: 'Vjerujemo u to da cjepivo mora biti dostupno svima' - ispričao je organizator. 

Podsjetimo, Vax Live organizira međunarodna humanitarna organizacija Global Citizen. Cilj koncerta bio je potaknuti gledatelje prijenosa da novčano podupru Covax, međunarodni program za distribuciju cjepiva protiv covida u siromašnim zemljama.

Najzapaženiji nastup na koncertu imala je Jennifer Lopez (51) koja je otpjevala 'Sweet Caroline', pjesmu Neila Diamonda koju joj mama je pjevala kad je bila mala.

- Kad sam razmišljala o tome što bih mogla pjevati večeras sjetila sam se ove pjesme koju mi je pjevala kad sam bila beba - rekla je J. Lo, na kraju pjesme pozvala je mamu na pozornicu, a ona je otkrila da je pjesmu za potrebe uspavanke prekrstila u 'Sweet Jennifer'. Jenniferina majka otpjevala je stih, za što je dobila gromoglasan pljesak publike.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na koncertu je, podsjetimo, puštena i video poruka premijera Andreja Plenkovića (51).

- Nažalost, svi već 16 mjeseci živimo s pandemijom koja je u potpunosti promijenila naš način funkcioniranja, način života, utjecala je i na naše zdravlje, ekonomiju i financijsku stabilnost. Utjecala je na način na koji svijet danas funkcionira. Hrvatska je u početku pandemije bila predsjedavajuća u Vijeću Europske unije te smo pokrenuli nekoliko inicijativa koje su konačno dovele do Covaxa i trebamo nastaviti biti solidarni u borbi protiv COVID-19 – rekao je Plenković.

POGLEDAJTE VIDEO: 

S Vax Livea ćemo pamtiti i nastup pjevačice Sweetie koja se na pozornici pojavila u grudnjaku s hrvatskom šahovnicom. 

Koncert se održao pred tisućama cijepljenih ljudi, a na njemu su nastupile i brojne druge zvijezde, poput Eddieja Veddera (56) iz Pearl Jama i Foo Fightersa. Vodila ga je bila pjevačica Selena Gomez (28). Uz svjetske zvijezde i našeg premijera, svoj doprinos su dali kanadski premijer Justin Trudeau (49), francuski predsjednik Emmanuel Macron (43) i papa Franjo.

- Uz duh pravednosti i zajedništva možemo pobijediti naše individualizme i promicati opće dobro – istaknuo je papa Franjo u videoporuci.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega