To je to što me zanima!

Princ William kupuje kuću za Kate i njihovo nerođeno dijete

Princ William nekretninom u prirodi u Škotskoj želi iznenaditi trudnu suprugu Kate Middleton koja je nedavno završila u bolnici zbog brojnih mučnina i povraćanja
Vidi originalni članak

Učinit će sve kako bi prijestolonasljednika držali što dalje od medija. Zato je odlučio uložiti novac i kupiti luksuznu vikendicu u prirodi u Škotskoj, rekao je izvor s engleskog dvora.

Princ William (30) nekretninom želi iznenaditi trudnu suprugu Kate Middleton (30). Vojvotkinja od Cambridgea zbog čestih mučnina bila je u bolnici, a sad trudnoću čuva kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hawktheman 09.12.2012.

    ma s čim on to kupuje??svojim novcem koji je krvavo zaradio sigurno ne...kraljici i cjeloj obitelji zapljenit sve šta imaju ,dat siromašnima ,a oni nek se muče ko i svi normalni ljudi...šta su oni bolji nego mi?njihove odurne pojavre moram gledat na televiziji ,u novinama ,s čime su to oni zaslužili???troše lovu britanaca i još im se smiju u facu!!!malo im je mjesta u palači pa im treba zasebna kuća ud par milijuna funti i jos 30 služavki sa strane?? sramota koju treba ukinut a onu kraljicu zakopat živu koliko je zla u svjetu napravila

  • SuzanaBačić 09.12.2012.

    Kako to da ovaj '' izvor s engleskog dvora'' ne počini samoubojstvo jer je odao puno veću informaciju nego ona jadna bolničarka?!

  • WOMANIZER 08.12.2012.

    kao nemaju di, tijesno u svim ostalim palačama pa skupili novce od naroda za novu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare