To je to što me zanima!

'Princa Charlesa želim oralno zadovoljiti da postanem dama'

Članica žirija showa 'X Factor' izjavila je da njezin suprug Ozzy Osbourne može spavati s Camillom, suprugom britanskog princa, dok se ona seksa s Charlesom
Vidi originalni članak

Supruga rokera Ozzyja Osbournea (64) šokirala je izjavom u showu Conana O'Briena govoreći o princu Charlesu (64) s kojim bi se, ne krije, žarko željela poseksati. Sharon Osbourne (60) priznala je da mu je spremna pružiti oralno zadovoljstvo kako bi postala dama. 

- Želim titulu dame. Trebala bih ga samo oralno zadovoljiti - rekla je Sharon i dodala kako počasne plemićke titule dobivaju žene koje seksualno zadovoljavaju prijestolonasljednike.

Također se našalila kako bi njezin suprug mogao primiti viteštvo spavajući s Charlesovom suprugom Camillom (65), vojvotkinjom od Cornwalla.

- On se može seksati s Camillom dok sam ja s Charlesom - rekla je Sharon i prisjetila se večere na kojoj su ona i Ozzy bili u društvu princa Charlesa. 

- Sagnula sam se da pokupim ubrus i kako sam se dizala gore slučajno sam Charlesa udarila u prepone - rekla je Sharon i zaključila kako s članovima britanske kraljevske obitelji dijeli isti prljavi smisao za humor.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • podravlje1 27.06.2013.

    ha ha ha da mi je vidjeti taj kućni uradak na youtube ha ha ha

  • emma123 27.06.2013.

    Sharon Osbourne , kraljica !!

  • st_1950 27.06.2013.

    a ko ce sa bakicom onda:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare