To je to što me zanima!

Princa Georgea će maknuti iz javnosti zbog ružnih komentara

George se prošle nedjelje pojavio na utakmici Italije i Engleske. Navijao je i podržavao Englesku u društvu roditelja. Veliki dio javnosti oduševila je njegova pojava, ali manji dio ga je vrijeđao
Vidi originalni članak

'Ovog malo treba zlostavljati, samo će tako napredovati', 'Nadam se da će suzama natopiti ovu kravatu' samo su neki od komentara s kojima se na društvenim mrežama susreće princ George (7), sin princa Williama (39) i Kate Middleton (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

George se prošle nedjelje pojavio na utakmici Italije i Engleske. Navijao je i podržavao Englesku u društvu roditelja, a javnost je oduševila njegova pojava.

Poraz Engleske teško mu je pao, a unatoč tome što je stekao simpatije diljem svijeta, zbog brojnih kritika i uvreda našao se u problemima.

Stručnjak za kraljevsku obitelj Robert Jobson tvrdi da će zbog toga palača privremeno skloniti Georgea iz javnosti kako bi ga zaštitila od kritika i uvreda.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Snjezanaiante 16.07.2021.

    koliko djece ide tako na utakmice pa ih se ne vrijedja.ko god bio on nije lijepo to je dijete malo i nimalo lijepi kom.to samo govori o onome ko pise takve stvari

  • flajsigjelena37 16.07.2021.

    kaj im je dijete krivo?

  • EzioAuditore1 16.07.2021.

    napadati i vrijedjati dijete je dno dna

Komentiraj...
Vidi sve komentare