To je to što me zanima!

Princeza Charlene pokušala je pobjeći tri puta prije vjenčanja

Kako piše francuski list Le Journal Dimanche, već nekoliko izvora je potvrdilo da je između Charlene i princa Alberta postignut dogovor oko njihovog ulaska u brak
Vidi originalni članak

Princeza Charlene od Monaka prije vjenčanja pokušala je tri puta pobjeći u Južnu Afriku svojoj obitelji, prenosi Daily Mail. Prvi put pokušala je pobjeći u svibnju kad je otputovala u Pariz kako bi isprobala vjenčanicu. Tijekom posjeta Parizu, kako tvrde izvori bliski Charlene u Monaku, utočište je pronašla u veleposlanstvu svoje zemlje.

Priče o njezinim pokušajima bijega iznenadile su javnost s obzirom na to da je ipak odlučila stati pred oltar s Albertom. 

Krajem svibnja pokušala je pobjeći drugi put i to tijekom održavanja Formule 1 u Monaku. Prošli tjedan kraljevski službenici zaplijenili su joj putovnicu na putu do zračne luke u Nici.

- Već nekoliko izvora objavilo je da je između Charlene i Alberta (53) postignut dogovor - piše francuski list Le Journal Dimanche te dodaju kako su se u palači nadali da će blještavilo vjenčanja te brojni poznati gosti zasjeniti priče o još jednom tajnom Albertovom očinstvu. 

Tijekom ceremonije vjenčanja, Charlene je u jednom trenutku i zaplakala. 

Nasljednik u zamjenu za luksuzan život

Ako je postignut dogovor između princa i princeze, Charlene se  mogla obvezati da će Albertu roditi nasljednika u zamjenu za luksuzni način života. 

Princ će se morati podvrgnuti još jednom DNK testu zbog tvrdnji da je otac trećem izvanbračnom djetetu, a postoje sumnje da će istu proceduru obaviti i za još jedno dijete. Albert ima već dvoje izvanbračne djece, sina Alexandrea (6) i kćer Jazmin (19). Jedna od Charleninih dužnosti jest i da stoji uz svog supruga tijekom ovih skandala vezanih za Albertov privatni život. 

Par će medeni mjesec provesti u Južnoj Africi, gdje će otputovati sutra.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • valuta 05.07.2011.

    ...., kamo će otputovati sutra. ovo nije kama sutra, nego nešto što se uči u školi.

  • juran 04.07.2011.

    Prvo princ Rainier za Grace Kelly, pa sad ovaj za nju koja je skoro indentična njoj... užas, takve ljepotice natjerane na takvo nešto

  • Dolly01 04.07.2011.

    Jbt pa nije se udala u arapske emirate nit su je zatočili ... da je stvarno htjela pobjeći mogla je..... idiotizam... i onda tužna faca na vjenčanju.... :-/ Btw u bajkama se obično žabac pretvori u princa a ovdje se princ od starosti pretvorio u žabu i to bespovratno hehh....

Komentiraj...
Vidi sve komentare