To je to što me zanima!

Princeza Diana u Netflixovoj najskupljoj seriji: 'Wow, iste su'

Princezu Dianu u seriji je utjelovila mlada britanska glumica Emma Corrin (24), za koju su, nakon svih potrebnih priprema i prilagodbi liku i vremenu, zaključili kako joj nevjerojatno sliči. Ponajviše u vjernoj sceni vjenčanja.
Vidi originalni članak

Četvrta sezona popularne i iznimno hvaljene Netflixove serije 'The Crown', na toj bi se streaming platformi trebala pojaviti 15. studenog, a serija koja prati intrige britanske kraljevske obitelji kroz povijest bliži se polako 21. stoljeću pa je na redu era neprežaljene princeze Diane

POGLEDAJTE VIDEO:

Za mnoge je to dio serije koji su najviše iščekivali, a nekoliko promotivnih fotografija koje je Netflix objavio zagolicale su maštu fanova, koji djeluju poprilično zadovoljno onime što su zasad mogli vidjeti.

FELJTON: 23 GODINE OD SMRTI LADY DI Diana se na vjenčanju osjećala kao 'janje pred klanje'. Znala je da neće biti sretna s Charlesom

Princezu Dianu u seriji je utjelovila mlada britanska glumica Emma Corrin (24), za koju su, nakon svih potrebnih priprema i prilagodbi liku i vremenu, zaključili kako nevjerojatno sliči Diani. Ponajviše u sceni kraljevskog vjenčanja.

- Izašla sam tada iz garderobe u vjenčanici, a svi su zašutjeli. Više od ičega što nosim u seriji, ova haljina je baš nekako princeza Diana. Znam da je čudno i ljigavo, ali osjećam se kao da je poznajem - najavila je skorašnju sezonu Corrin za britanski Vogue.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare