To je to što me zanima!

Princeza ide kući: Bilićeva zaručnica izašla je iz rodilišta

Samo dan prije poroda prošetali su centrom Zagreba držeći se za ruke. Nakon šetnje zaputili su se na Cvjetni trg gdje su popili kavu
Vidi originalni članak

Zaručnica Slavena Bilića (50), turistička menadžerica Ivana Đeldum (34) izašla je iz privatnog rodilišta u Zagrebu. 

IZVEO JU NA KAVU Slaven Bilić i trudna zaručnica prošetali su centrom Zagreba

Trener i bivši nogometni reprezentativac stigao je po svoju odabranicu i njihovo treće zajedničko dijete. Brižni tata nosio je kćerkicu u nosiljki do automobila.

Kako doznajemo, djevojčica je rođena carskim rezom, a par se još uvijek dogovara oko imena. Slaven je tijekom poroda zaručnicu držao za ruku te se niti minute nije odvajao od nje.

Samo dan prije poroda prošetali su centrom Zagreba držeći se za ruke. Nakon šetnje zaputili su se na Cvjetni trg gdje su popili kavu.

TREĆE ZAJEDNIČKO DIJETE Stiglo je peto dijete: Slaven Bilić i zaručnica dobili su kćer

Slaven i Ivana su se upoznali 2008. u mjesnom kafiću na Krku, a navodno je za to 'krivac' Robert Prosinečki koji tamo ima vikendicu. Svoju vezu su uspješno krili do Valentinova 2009. kada su ih fotografi snimili u središtu Zagreba. 

Podsjetimo, Bilić se 2007. nakon 14 godina braka razveo s Andrijanom Bilić (42) s kojom ima sina Lea (22) i kćer Alani (15). 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 20.09.2018.

    možda je to nova moda, al meni je ružno vidit finu veštu i patike. Drugo, ako netko stručan može objasnit. Carski rez je ka operacija. Pa kako netko van liječničkog tima može bit prisutan?

  • KaticaSvalina 20.09.2018.

    Ospem se kad djecu,unucad il sto vec zovu princ,princeza...

  • KaticaSvalina 20.09.2018.

    Ti si princeza22 iliti 22-a u borbi za prjestolje ☺ (sala-mala) ..☺☺

Komentiraj...
Vidi sve komentare