Show

Komentari 28

Stiglo je peto dijete: Slaven Bilić i zaručnica dobili su kćer

Stiglo je peto dijete: Slaven Bilić i zaručnica dobili su kćer

Slaven i Ivana su se upoznali 2008. u mjesnom kafiću na Krku, a navodno je za to 'krivac' Robert Prosinečki koji tamo ima vikendicu. Svoju vezu su uspješno krili do Valentinova 2009.

Trener i bivši nogometni reprezentativac Slaven Bilić (50) i njegova zaručnica, turistička menadžerica Ivana Đeldum (34) u subotu su dobili treće zajedničko dijete, piše Jutarnji list

Ivana je rodila djevojčicu u zagrebačkoj privatnoj poliklinici, a malena je na svijet stigla, kako kažu, kao najljepši poklon za 50. rođendan koji je ponosni tata proslavio nekoliko dana ranije. Par već ima dvije kćerkice - dvogodišnju Niju i četverogodišnju Sofiju

Kako doznajemo, djevojčica je rođena carskim rezom, a par se još uvijek dogovara oko imena. Slaven je tijekom poroda zaručnicu držao za ruku te se niti minute nije odvajao od nje.

Samo dan prije poroda prošetali su centrom Zagreba držeći se za ruke. Nakon šetnje zaputili su se na Cvjetni trg gdje su popili kavu u društvu Roberta Prosinečkog, Zvonimira Solde i Nikole Jurčevića.

Slaven i Ivana su se upoznali 2008. u mjesnom kafiću na Krku, a navodno je za to 'krivac' Robert Prosinečki koji tamo ima vikendicu. Svoju vezu su uspješno krili do Valentinova 2009. kada su ih fotografi snimili u središtu Zagreba. 

Davor Puklavec/Pixsell

Podsjetimo, Bilić se 2007. nakon 14 godina braka razveo s Andrijanom Bilić (42) s kojom ima sina Lea (22) i kćer Alani (15). 

Marko Lukunić/Pixsell

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Najčitaniji članci