Show

Komentari 54

Slaven Bilić i trudna zaručnica prošetali su centrom Zagreba

Slaven Bilić i trudna zaručnica prošetali su centrom Zagreba

Ivana i Slaven trebali bi dočekati treće zajedničko dijete sredinom ovog mjeseca. Par inače čuva svoju privatnost, pa nije neobično da su vijest o prinovi uspjeli toliko dugo tajiti

Trener i bivši nogometni reprezentativac Slaven Bilić (49) i njegova zaručnica, turistička menadžerica Ivana Đeldum (34), koja je u devetom mjesecu trudnoće, jučer su prošetali centrom Zagreba držeći se za ruke. 

Nakon šetnje zaputili su se na Cvjetni trg gdje su popili kavu u društvu Roberta Prosinečkog, Zvonimira Solde i Nikole Jurčevića koji danas slavi rođendan pa nije izostalo ni čestitanje.

Slaven i Ivana trebali bi dočekati treće zajedničko dijete sredinom ovog mjeseca, tvrdi Story. Par inače čuva svoju privatnost, pa nije neobično da su vijest o prinovi uspjeli toliko dugo tajiti. Kako piše Story, Bilić je nakon završetka Svjetskog prvenstva došao u rodni Split te ga se često može vidjeti u šetnji sa psom po Zenti i Bačvicama gdje u blizini stanuje, a i ide i u teretanu.

Dodaje kako je nogometni trener nedavno viđen na splitskoj rivi na ispraćaju pjevača Olivera Dragojevića, a Ivana je tada bila u poodmakloj trudnoći. Slaven i Ivana su se upoznali 2008. u mjesnom kafiću na Krku, a navodno je za to 'krivac' Robert Prosinečki koji tamo ima vikendicu. Svoju vezu su uspješno krili do Valentinova 2009. kada su ih fotografi snimili u središtu Zagreba. 

- Vjerujem u instituciju braka, brak je svetinja bez obzira na to što danas ima razvoda - rekao je za InMagazin. Slaven se 2007. nakon 14 godina braka razveo s Andrijanom Bilić (42) s kojom ima sina Lea (22) i kćer Alani (15). Bilić s Đeldum ima već kćeri Niju (2) i Sofiju (4). 

Marko Lukunić/Pixsell

Najčitaniji članci