To je to što me zanima!

'Princeza Kate je uzrujana oko svega. To je trebala biti obična i nevina obiteljska fotografija'

Prijatelj princeze Kate otkrio je za strane medije da je ona jako uzrujana oko drame koja je nastala nakon što je obitelj objavila fotografiju nje i djece, kao čestitku za Majčin dan
Vidi originalni članak

Nakon što su četiri foto agencije povukle fotografiju princeze Kate s njenom djecom, a koja je objavljena kao čestitka za Majčin dan, oglasila se i sama princeza te se ispričala oko zabune i dodala da 'povremeno eksperimentira s uređivanjem'. 

- Jako je uzrujana radi svega, to je trebala biti obična obiteljska fotografija - rekao je njezin prijatelj za Mirror te dodao kako je princeza pokušala napraviti fotografiju 'najbolje što je mogla'. 

Novi je to u nizu kraljevskih foto-skandala koji se vrte oko princeze Kate, koja se u javnosti nije pojavila od Božića te je u međuvremenu bila na operaciji abdomena zbog koje se u bolnici oporavljala dva tjedna. Iz palače detalje njezinog zdravstvenog stanja nisu iznosili u javnost. 

NOVI DETALJI Misteriozna operacija pa fotka koju su fotošopirali: 'Skrivaju nešto jako ozbiljno oko Kate...'

Šuškanja da nešto nije u redu s njome počela su nakon što je navodno fotografirana u automobilu sa svojom majkom, na što su obožavatelji komentirali da je fotografija toliko mutna da se ne može ni znati je li to Kate ili ne, a drugi su tvrdili kako se uopće ne radi o princezi te da ima dvojnicu. 

Kraljevska obitelj zatim je za Majčin dan objavila fotografiju Kate i djece. Na društvenim mrežama čestitali su Majčin dan i poručili kako ih je fotografirao princ William. Fotografiju su preuzele foto-agencije, no nekoliko sati kasnije su je povukle. Obožavatelji i tisuće korisnika društvenih mreža počeli su zagovarati teorije zavjere o photoshopu ili 'staroj ljetnoj fotki dok je Kate bila zdrava'. 

Korisnici društvenih mreža pronašli su detalje na fotografiji koje smatraju spornima - iskrivljeni prozorski okviri, rukav princeze Charlotte... 

- Pokušavaju staru sliku predstaviti kao novu tako što je loše mijenjaju. Stabla sugeriraju da je snimljena tijekom ljeta prošle godine kada Kate nije izgledala kao da je na bolovanju - tvrdi jedan od korisnika X-a.

U AUTOMOBILU Nakon skandala s obiteljskom fotkom princeza Kate snimljena kako napušta dvorac s princem

Nešto užasno nije u redu. Ideja da Kate nije mogla sjediti za jedno fotografiranje govori mi da je ovo mnogo strašnija situacija nego što itko zna, rekao je za The Post izvor o princezinom zdravstvenom stanju. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Skychaser 12.03.2024.

    Ludost.🤦‍♂️

  • Jakica 12.03.2024.

    Nešto užasno nije u redu, kada komentiraš, pa te "obrišu" što činite. A sreća da ne brišete ono što Vama odgovara. 

  • Kokolo Moj 12.03.2024.

    Blago njoj kad joj treba psihijatar za ovakve probleme, "traume"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare