To je to što me zanima!

Prinova u obitelji: Ljupka Gojić Mikić rodila je treću kćerkicu

Kao da je jučer imala 12 godina i došla na naš tečaj, a danas je već treći puta majka. Nema zime za Midikenn...Postao sam 'crni deda', napisao je Hamed
Vidi originalni članak

Ljupka Gojić Mikić (34) i Mihael Mikić (37) dobili su prinovu u obitelji, a sretnu vijesti na Facebooku je objavio prijatelj Hamed Bangoura.

- Kao da je jučer imala 12 godina i došla na naš tečaj, a danas je već treći puta majka. Nema zime za Midikenn...Postao sam 'crni deda'. Još jednom.. Čestitamo Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić i hvala kaj sad imamo tri nove prelijepe curke. Iskrene čestitke obitelji Bangoura i kompletne ekipe iz Midikenna. (PS: Toliko je djevojaka koje su bile dio Midikennove obitelji zasnovalo svoje i rodilo prelijepu dječicu da sam ponosan na sve njih. Nek su živa i zdrava sva djeca i nek ih sreća prati gdje god krenula)- napisao je u opisu fotografije na kojoj je roda koja 'nosi' bebu.

Manekenka i dizajnerica japansku adresu nedavno je zamijenila zagrebačkom, a nedavno je otkrila da će ona i suprug kćerkicu nazvati Mari Dana.

Ljupka i Mihael već imaju kćeri Janu Siennu (7) i Milu Amelie (5), a u braku su 11 godina.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Marlyn2 02.10.2017.

    Sljedeća slika koju će staviti na fb bit će: "Pet dana nakon poroda stala u traperice iz osnovne škole".

  • libeluli 01.10.2017.

    Rijetko normalni, sretni i veseli...svaka čast čestitam cijeloj obitelji....

  • cornelie 01.10.2017.

    Imena za preseravanje,ali nije dovoljno jedno nego dva.i ja sam živjela vani i prošla svijeta sve je to divno ali daj na kaj se ljudi isfuravaju pa to je užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare