To je to što me zanima!

Prisjetila se posla na HRT-u: 'Stres i lijekovi sad su prošlost'

S obzirom na to da Vukov Colić sad ima puno više vremena nego što ga je imala prije, televizijska voditeljica posvetila je vrijeme putovanjima, glumi, kuhanju, organizaciji evenata, a čak uređuje i blog
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih hrvatskih televizijskih i radijskih voditeljica Karmela Vukov Colić (51) u prosincu 2018. otišla je s HRT-a nakon 30 godina rada. U međuvremenu je glumila u mjuziklu 'Menopauza', vodila je emisiju na studentskom radiju, a u razgovoru za Gloriju otkrila je kako joj se život promijenio od kad je otišla sa zagrebačkog Prisavlja. 

- Stres, nezdrava atmosfera i loši prisavski odnosi u mom su slučaju rezultirali hipertireozom i hašimotom, svakotjednim posjetom liječniku i ozbiljnom terapijom. Danas, godinu dana kasnije, i stres i lijekovi su prošlost - izjavila je Vukov Colić te dodala kako je u dobrom odnosu s ekipom s kojom je radila 30 godina. 

DOŠLA I KARMELA Privukla pažnju: Borna ušetala na premijeru u ljetnim štiklama

S obzirom na to da Vukov Colić sad ima puno više vremena nego što ga je imala prije, televizijska voditeljica posvetila je vrijeme putovanjima, glumi, kuhanju, organizaciji evenata, a čak uređuje i blog. 

- Nedostaje mi još koji sat u danu da sjednem za šivaću mašinu ili uzmem knjigu u ruke. Ali tu i tamo i za to se nađe vremena - izjavila je Vukov Colić koja smatra kako treba vjerovati i raditi na sebi svakodnevno. 

ZA KRŠĆANSKI TV KANAL Sve iznenadili: Karmela pjevala božićni hit, a Rafo joj zasvirao

- Trebamo vjerovati da smo dobri, da smo sposobni, da znamo i možemo. Treba si i postaviti neke izazove. Čovjek se bolje osjeća kad ih ostvari. I odmah zada nove - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 07.02.2020.

    Mozda i zapjeva ko dolezal.🤨

  • Veki-Zagreb 06.02.2020.

    Stres?? Karmela ovo ti nije trebalo...

  • trtajun 06.02.2020.

    Ima i ona iz cega prdnuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare