To je to što me zanima!

Prišla je Hani pa ju napala pred svima u Zadruzi: Ti si žena zmija

Čim je ušla u reality, Hana je upozorila Riječanku Moniku Horvat (28) da joj djevojka Jovana Tomić Matora priča iza leđa te da nije iskrena. Rekla je to i javno pred kamerama...
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Hana Rodić (23) ušla je u subotu u show Zadruga 4, a Srbi su oduševljeni njome. Raspisali su se kako je 'ljepotici otac s Kosova, a majka Beograđanka, te kako je zasjenila sve kandidate'. Ona im je rekla kako je 'zaposlena' na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, nije se svidjela svima. Čim je ušla u reality, upozorila je Riječanku Moniku Horvat (28) da joj djevojka Jovana Tomić Matora priča iza leđa te da nije iskrena. Rekla je to i javno pred kamerama. 

- Jedva čekam popiti kavu s tobom. Čujem da si 97. godište, a to su žene zmije! To godište je kobno za mene. S obzirom da živiš u Berlinu, nadam se da si jako liberalna - rekla je Matora Hani. Dodala je kako je ona sve sezone provela u showu.

 - Što se tiče Monike, želim da bude dobro, a ona se nije snašla - rekla je Hana, obraćajući se Matoroj. 

Šuška se kako bi uskoro u show mogao ući i Hanin dečko, nekadašnji Gospodin Savršeni, Goran Jurenec (40). 

MOŽDA UĐE I GORAN Hana Rodić šokirala sve: Ušla u Zadrugu, roditeljima nije rekla

- Goran nije ljubomoran, već smo u dva realityja bili zajedno. Pratila sam Zadrugu jer želim biti upoznata s tim što me čeka u kući - otkrila je Hana. Istaknula je da ne zna što može očekivati u showu i dodala kako njeni roditelji ne znaju da je tamo. 

- Tu je uzbuđenje, danima čekam i evo dočekala sam. Nitko ne zna, ni prijatelji ni roditelji - pojasnila je Hana. 

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S HANOM RODIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 29

  • nomistakes 29.09.2020.

    al je i AnUs Sharbini u showu?

  • judaspriest 28.09.2020.

    Ovo hrpa neradnika😝

  • 28.09.2020.

    "Osmehom u nove pobede", napiše Rodićka na instachu da se uliže Srbima, pa prepravi kasnije ekavicu da se uliže Hrvatima. Ova nema pojma tko je i šta je, pogubljena u prijevodu... prodala bi dušu za 3 minute slave

Komentiraj...
Vidi sve komentare