To je to što me zanima!

Priznala da je bolesna: Koža joj se rasteže, tkiva su joj krhka...

Sia je poznata po tome što čuva svoju privatnost, čak do te mjere da na javnim nastupima i u spotovima skriva lice perikama i maskama, a jednom prilikom lice je prekrila i papirnatom vrećicom
Vidi originalni članak

Australska pjevačica Sia Furler (43) na društvenoj je mreži otkrila kako pati od rijetke neurološke bolesti, Ehlers-Danlosova sindroma. Riječ je o nasljednoj bolesti kolagena koju karakterizira pretjerana pokretljivost zglobova, pretjerana rastezljivost kože i krhkost svih tkiva. 

- Patim od kronične boli zbog neurološke bolesti. Samo sam htjela poručiti svima koji pate od fizičke ili emotivne boli da ih volim. Nastavite se boriti. Život je težak. Bol će vas obeshrabriti, ali niste sami - napisala je pjevačica kratku objavu na Twitteru.

Sia već nekoliko godina niže hit za hitom. Za razliku od svojih kolegica, ona se medijski ne eksponira već, štoviše, skriva lice ispod perike. Pjevačica je objasnila kako se skriva ispod perike jer 'ne želi da joj lice zasjeni glazbu'. Čini se da joj je to bila dobra odluka, jer je Sia na račun svoje 'maske' prikupila velik broj obožavatelja.

Glazbenica je aktivna na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu ima više od pet milijuna pratitelja. Međutim, niti tamo ne pokazuje lice iako objavljuje 'selfije'. Australska glazbenica poznata je po tome što čuva svoju privatnost, čak do te mjere da na javnim nastupima i u spotovima skriva lice perikama, maskama, a jednom prilikom lice je prekrila i papirnatom vrećicom.

Sia godinama piše hitove svjetskim zvijezdama poput Rihanne (31), Beyonce (38), Katy Perry (34) i Adele (31), a i njezini kantautorski albumi prodaju se u milijunima primjeraka. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pero Cigla 07.10.2019.

    Ja još uvijek ne vidim smisao u perikama i vrećama na glavi kad svi znamo kako izgleda...

  • slave777 06.10.2019.

    Obozavam Siu😀👑

  • 06.10.2019.

    mislio sam da ova pjevacica je mlđa 43 godine ima,, izgledala mi mlade s onom perikom

Komentiraj...
Vidi sve komentare