To je to što me zanima!

Priznala Dušanu da ima dečka: 'Nisam te htjela povrijediti...'

Upoznala sam nekoga između dvaju snimanja. Išla sam ipak kod Dušana na imanje da ga dođem podržati. Nisam htjela odustati da ga ne bih povrijedila, izjavila je Tajana i šokirala Dušana
Vidi originalni članak

Tajana Mužinić (20), kandidatkinja Dušana Golubovca (29), u posljednjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' sve je iznenadila kada je priznala da ima dečka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upoznala sam nekoga između dvaju snimanja. Išla sam ipak kod Dušana na imanje da ga dođem podržati. Nisam htjela odustati da ga ne bih povrijedila. Nisam htjela biti bezobrazna prema njemu - rekla je Slavonka sa zagrebačkom adresom za RTL. Tajana je dodala kako je Dušan super dečko, te dodala koji je najveći problem. 

- Problem je što se na jedan način predstavio, a drugačije se ponašao. Naprimjer, to s kućom. Nije problem što je kuća stara. OK, isprva je bio mali šok, ali priviknule smo se. Problem je bio što je on pružao otpor kada smo je cure i ja htjele malo srediti i zato smo se toliko svađali - ispričala je Tajana koja se s preostale dvije kandidatkinje, Goranom i Sandrom, odlično složila. 

EKSKLUZIVNO ZA 24SATA Dušan: 'Patio sam u dječjem domu. Traume mi ne daju mira'

- Baš smo se sprijateljile. Super su cure - izjavila je Tajana koja je mislila da će Dušan izbaciti prvo nju, a ne Sandru. 

- Oni su si dobri pa sam se šokirala. Iskreno, mislila sam da će mene izbaciti - objasnila je natjecateljica koja se prošle godine prijavila u emisiju kod farmera Borisa Kolesarića

- Boris je super dečko i jako mi je žao što nisam mogla ići na njegovu farmu, ali bila sam bolesna. Svi mi iz desete sezone imamo svoju grupu na društvenoj mreži gdje se redovito čujemo, tako da komuniciram i s njim. Jako je drag - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 01.03.2020.

    Išla sam ipak kod Dušana na imanje da bi se pojavila na TV-u i povećala si broj "pratitelja", ""prijatelja"" i """fanova""" na društvenim mrežama.

  • Butterfly_1 29.02.2020.

    Ponavljam pitanje: Zasto mi se (opet) brisu komentari??? Samo sam napisala da je sve namjesteno, da su cure pozvane od strane produkcije i neke recenice su izgovorene po naputku osoba iz produkcije!

  • Butterfly_1 29.02.2020.

    Ponavljam pitanje: Zasto mi se (opet) brisu komentari??? Samo sam napisala da je sve namjesteno, da su cure pozvane od strane produkcije i neke recenice su izgovorene po naputku osoba iz produkcije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare