To je to što me zanima!

Prizor koji se rijetko viđa: Ovo je Sorajino lice bez šminke...

Starleta koja se sređuje za svaku fotografiju objavila je 'selfije' bez šminke. Osim toga, tvrdi da nije koristila niti filtere. Fotografirala se u autu dok je išla na trening
Vidi originalni članak

Soraja Vučelić (30) koja svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na Instagramu, ovog puta učinila je nešto što se gotovo nitko nije nadao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Starleta koja se sređuje za svaku fotografiju objavila je 'selfije' bez šminke. Osim toga, ona tvrdi da nije koristila niti filtere.

Fotografije su nastale u automobilu, a 'okinula' ih je dok je išla na trening. Iako je pažnju pokušala usmjeriti na svoje nenašminkano lice, mnogima je pogled 'zalutao' na njezino bujno poprsje.

Prije nekoliko mjeseci pohvalila se snimkom s Tajlanda kojom je htjela pokazati pratiteljima da je njezina guza prava, a ne djelo plastičnog kirurga.

Soraja je nedavno na Instagramu pozirala u 'hlačama' koje spajaju trakice, a ispod njih nije nosila gaćice. Na 'fotki' je nosila i košulju kojom je jedva uspjela prekriti grudi.

 

Idi na 24sata

Komentari 165

  • Plastični kirurg 23.03.2017.

    Ovaj komercijalni portal me konstantno ušutkava i cenzurira pod izlikom da kršim pravila komentiranja, iako oni krše temeljno ljudsko pravo slobode govora. Ukoliko mi se komentar opet ukloni, uslijedit će pravna akcija i sankcija na temelju kršenja ljudskih prava.

  • Magdalena777_1 23.03.2017.

    a koga je za to briga..... i neš ti vijesti

  • silverfox 23.03.2017.

    Povraca mi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare