To je to što me zanima!

Prljavci su 'pobjegli' u toplije krajeve: Doma je bilo tak zima?

Radovali smo se svirkama u Australiji. Već smo bili tamo te smo znali kakva nas publika i atmosfera očekuju. Kao i svaki put do sada, bilo je odlično, rekao je Jasenko Houra
Vidi originalni članak

Stigli smo samo prepakirati kovčege, malo se naspavati i idemo dalje. Nakon Australije očekuje nas kanadska turneja, rekao je Mladen Bodalec (59).

RAZGOVOR U STUDIJU Prljavo kazalište: Mi smo ulični bend kojem se dogodio uspjeh

Frontmen Prljavog kazališta obradovao se što je izbjegao hladnoće u Hrvatskoj. U Australiji je bend hodao u majicama kratkih rukava. Ostalo im je vremena za obilazak autentičnih restorana i klubova, a rado su se na australskim ulicama fotografirali i s obožavateljima.

Pjevali su u najuglednijim koncertnim prostorima najvećih gradova. Perth, Melbourne, Brisbane, Adelaide i Sydney su Prljavce jedva dočekali. Turneja je to kojom momci iz zagrebačke Dubrave slave 40 godina benda.

- Radovali smo se svirkama u Australiji. Već smo bili tamo te smo znali kakva nas publika i atmosfera očekuju. Kao i svaki put do sada, bilo je odlično - rekao je Jasenko Houra (57).

Koliko god se radovali što su o hladnoćama u Hrvatskoj samo čitali, i to na ugodnih 20-ak Celzijevih stupnjeva, Prljavce zima ipak nije zaobišla. Vratili su se u Zagreb na -10 stupnjeva. 

PROSIDBE NA KONCERTIMA Trauma Prljavca: Još pamtimo djevojku koja je javno rekla 'ne'

- Veselimo se turneji po SAD-u i Kanadi, a to uključuje niz gradova, od Toronta, Vancouvera, preko New Yorka, L.A. pa do San Josea - kaže Bodalec.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • CarminaBurana 01.03.2018.

    sve je to nista jos odkade je Davorin Bogovic otisao...mama, tata, pas i kravataratara...kakav kralj

  • slatko volim 01.03.2018.

    Fala Bogu na dijaspori :)

  • 01.03.2018.

    uživaju u ljetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare