To je to što me zanima!

Prljavi ples: Banderas stiskao Malliku uz sebe, svidjela mu se

Glumac i bolivudska ljepotica zabavljali su se na jahti Paula Allena. Prisutni kažu da je Antonio Malliki govorio da je predivna i uživao dok se ona senzualno izvijala
Vidi originalni članak

U prvoj polovici srpnja Melanie Griffith (54) fotografirali su bez vjenčanog prstena. Tada su krenule glasine da se glumica i Antonio Banderas (51) rastaju. Priče o rastavi sve su glasnije otkako internetom kruži snimka u kojoj latino glumac pleše sa zanosnom Mallikom Sherawat.

S bolivudskom zvijezdom Banderas se družio na jahti Paula Allena dok je u lipnju bio na filmskom festivalu u Cannesu. Antonio i Mallika na snimci plešu i izgledaju opušteno i veselo. Glumac ju je nekoliko puta zagrlio s leđa, a ona mu se zavodljivo izvijala u naručju. 

- S Mjeseca se moglo vidjeti da je Mallika Antoniju privlačna. Nije mogao skinuti ruke s nje, a kad su plesali izgledao je kao najsretniji čovjek na svijetu. Privio ju je k sebi i rekao joj da je predivna - otkrio je glumičin stilist Ivan Bitton za RadarOnline.

Rasplesanom paru u jednom je trenutku prišla nepoznata žena i rastavila ih. Malliku je, kaže stilist, gurnula u stranu, sve je izgledalo kao scena iz neke ljubavne drame. Banderas je u travnju u Cannesu navodno koketirao s nepoznatom plavušom. 

Antonio s Melanie ima kćer Stellu (15) dok glumica iz prijašnjih brakova ima sina Alexandera (26) i kćer Dakotu (22). Prijatelji para kažu da Griffith zna Banderasa držati 'na rubu' provocirajući ga točno koliko treba kako mu ne bi dosadila. Kažu da se Antonio ne bi htio rastati jer unatoč svemu voli Melanie. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • marija1411 21.07.2012.

    ona ko da je dobila na lotu, trljala bi se i od majmuna ako bi joj to pomoglo u karijeri

  • tajnamoja 20.07.2012.

    Malo sreće i u njegovom životu. Žena mu se opija i hoda po plastičnim operacijama, vrijeme je da ide svatko svojim putem.

  • mila 19 20.07.2012.

    mlađe je slađe...botoks je botoks!!!! ne moš zeznit starost, ona se namiriše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare