To je to što me zanima!

Probe u punom jeku: Massimo i Cetinski oduševljeni MAC-om

Izvest ću pjesmu ‘Nisam spreman’, pjesmu za koju smo nedavno snimili spot, i tu pjesmu je napisao Sergej Ćetkovic za moj novi album, rekao je Massimo
Vidi originalni članak

U tijeku su posljednje pripreme u beogradskoj Štark Areni za dodjelu MAC 29. siječnja. Skymusic tim već skoro dva tjedna vrijedno radi u areni na pripremi spektakla, a u finišu priprema trenutno su utoku i probe izvođača. Massimo Savić ranije je najavio da za MAC priprema premijeru svoje nove balade, a sad je otkrio i više detalja:

- Izvest ću pjesmu ‘Nisam spreman’, pjesmu za koju smo nedavno snimili spot, i tu pjesmu je napisao Sergej Ćetkovic za moj novi album - rekao je Massimo i dodao:“Izvodit ću samo uz klavir, samo moj pijanist i ja, onako, da odmorimo, jer uvijek kad su ovakve manifestacije, čini mi se da je uvijek dobrodošao trenutak da publika malo udahne,da ne bude sve napucano do kraja, tako da, radi se o jednoj divnoj baladi.”

Masimo Savić i Sergej Ćetković sreli su se u holu Štark Arene između proba i razmijenili srdačan prijateljski zagrljaj.

Toni Cetinski pohvalio je organizaciju MAC-a, i rekao da je najveći razlog njegovog dolaska publika, ali i ovakav produkcijski izazov koji se rijetko viđa na našim prostorima:

KOMPLEKSNE KOREOGRAFIJE Magija na MAC nastupima: 'Očekuje vas svjetski show'

- Kako sve ovo izgleda, mislim da će se izvođači od sljedeće godine boriti da dođu na ovu nagradu- rekao je Cetinski tokom probe u Štark Areni.

Specijalno osmišljene i režirane nastupe na MAC-u imat će i Jelena Rozga, Nataša Bekvalac, Marija Šerifović, Karolina Gočeva, Bajaga, Van Gog, Petar Grašo, Stjepan Hauser i mnoge druge regionalne muzičke zvijezde.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 30.01.2019.

    Odlicna stvar....

Komentiraj...
Vidi sve komentare