Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Magija na MAC nastupima: 'Očekuje vas svjetski show'

Upravo zato što će svojom opremom i kreativnim rješenjima omogućiti da na binama MAC-a sve bude moguće, Skymusic najavljuje produkciju raskošniju i od Eurosonga...

Foto: promo
0 komentara

Koliko će zahtjevni i kompleksni biti nastupi na MAC-u 29. siječnja u Štark Areni, možda najbolje govori činjenica da u njihovom osmišljavanju sudjeluje više od 300 ljudi: od producenata, režisera, stage designera, light designera, scenografa, scenarista, kostimografa, koreografa, stilista, do snimatelja, tonaca…

- Nikada veći tim nije sastavljen i nikada kompleksniji projekt nije rađen na ovim prostorima - kaže Milenko Škarić, vlasnik Skymusic-a, kompanije koja organizira i producira Music Awards Ceremony.

REGIONALNA PRIZNANJA Konačni popis nastupa na MAC dodjeli: Rozga, Massimo, Aca...

Upravo zato što će svojom opremom i kreativnim rješenjima omogućiti da na binama MAC-a sve bude moguće, Skymusic najavljuje produkciju raskošniju i od Eurosonga, kao i live nastupe kakvi nikada dosada nisu viđeni u ovom dijelu Europe.

- Jedan od osnovnih elemenata spektakla je to što će sve letjeti i sve će biti modularno. Osmišljavanje nastupa radi Skymusic kreativni tim, naše ideje se prosljeđuju izvođačima, modificiraju se prema njihovim mogućnostima kako fizičkim tako i svim drugim, kao i prema njihovim viđenjima nastupa i emocije, pa je finalni sklop proizvod onoga kako ih mi vidimo i kako oni sebe žele da predstave - kaže Škarić.

Foto: promo

Publika u Areni imat će priliku da vidi i veoma kompleksne moderne koreografije, a na nastupima Raste, Emine Jahović, Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac sudjelovat će plesači renomirane plesne grupe SoFLY iz Slovenije. Ovi plesači, predvođeni koreografom Žigom Sotlarom, trostruki su svjetski prvaci u hip-hopu ,nastupali su na Eurosongu u Švedskoj 2013., a fanovi benda Učiteljice znaju ih iz spota za pjesmu “Tako se to radi”

- Očekujte eksplozivne i snažne koreografije, i pravi svjetski show! - poručuje plesna grupa SoFLY.

Karte za ovaj regionalni spektakl mogu se nabaviti na www.tickets.rs

Tema: Muzika

Message