To je to što me zanima!

Problemi usvojitelja: Nisu znali kakva djeca će im u kuću doći

Umjetna oplodnja traje za poneke ljude i po nekoliko godina. Na žalost, katkad je vrijeme jednostavno uzelo svoj danak i parovi nemaju druge nego odustati od umjetne oplodnje
Vidi originalni članak

Živimo u eri kada jedan povelik broj parova nekako usput 'zaboravi' na djecu, no prisjeti se i tog dijela veze kasnije. Za mnoge od njih je tada jedno od rješenja umjetna oplodnja, odnosno medicinski postupak potpomognute oplodnje jajne stanice.

ZAVRŠILO JE Napokon je došao kraj: Glumica je sasvim odustala od serijala

U pitanju je postupak koji traje za poneke ljude i po nekoliko godina. Na žalost, katkad je vrijeme jednostavno uzelo svoj danak i parovi nemaju druge nego odustati od umjetne oplodnje. No za sve koji i dalje imaju volje postati roditelji još uvijek nije kraj. Za one koji su još uvijek predani tom cilju tu je posvojenje djeteta.

U pitanju je postupak kojeg i nije toliko lako sprovesti. To je oblik obiteljsko-pravnog zbrinjavanja i zaštite djece koji djetetu omogućuje odrastanje i odgoj u sigurnom obiteljskom okruženju, a posvojiteljima roditeljstvo i osnivanje obitelji. Mnogo se koraka mora proći prije nego što će posvojiteljima biti omogućeno da u stvari posvoje djecu i neki odustanu u procesu.

Ali kada je u pitanju obitelj, ima onih koji će izdržati sve nedaće ne bi li došli do žarko priželjkivanog cilja. Međutim, ponekad i posvojitelji budu jako iznenađeni krajnjim rezultatom, jer pred njih stanu djeca koju su najmanje očekivali.

Kroz jedan takav proces proći će i obitelj koju čine Ellie i Pete, dvoje ljudi u srednjim godinama, koji su se odjednom našli u ulogama roditelja odrasloj djeci.

Pogledajte prvi foršpan

U glavnim ulogama u filmu 'Instant obitelj', onima Ellie i Petea su Rose Byrne i Mark Wahlberg, koji usvoje troje djece. Isabela Moner, Gustavo Quiroz te Julianna Gamiz glume djecu dok su Octavia Spencer i Tig Notaro preuzele uloge socijalnih radnica koje će omogućiti usvajanje spomenutom paru.

'Instant obitelj' režira Sean Andrews, redatelj serijala 'Tatica se vraća kući', u kojem je već radio s Markom Wahlbergom. Film u kina dolazi tijekom ožujka naredne godine, u distribuciji Blitzfilma.

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celebrity padovi na pozornici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare