To je to što me zanima!

Problemi: Zbog filma 'Wonder Woman' izbio je 'rat spolova'

Na premijeru hit filma bile su pozvane samo žene. To je naljutilo muške posjetitelje, koji su sad izrazili želju da horor film 'Ono' dođu gledati obučeni poput stravičnog klauna
Vidi originalni članak

Američka kinematografska tvrtka Alamo Drafthouse je u svibnju pozvala samo žene da dođu gledati premijeru filma ‘Wonder Woman’ (Čudesna žena).

To je naljutilo muške posjetitelje, koji su sad izrazili želju da horor film ‘Ono’, po romanu Stephena Kinga, dođu gledati obučeni poput stravičnog klauna.

- To je izvrsna ideja. Organizirali smo šminkere za posjetitelje. Na vama je samo da obučete crvene cipele i ostale rekvizite - javljaju iz kina.

Remake filma mini serije ‘Ono’ bazira se na istoimenom klasiku iz 1986., a premijera u kinima je 7. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Machiavelli♂ 29.08.2017.

    Film je obična feminacistička "You go girl" propaganda, za prosječnog muškarca starijeg od 11 potpuno neprobavljiv. Pa apeliram na udrugu BABE okupljene u jato dolete do kina i pogledaju ovo, jer to je snimjeno isključivo za njih.

  • LiLu 29.08.2017.

    ma film je sr4nje ,3 ca maximalno ,kad cujem da ga porede s THE DARK KNIGHT umraci mi se pred ocima ,pa vrijedi 10 sec Leggerove glume ko citav ovaj feministicki film

  • Illaminat 29.08.2017.

    Hoćemo se sad iz zbog filmova i publike u kinima međusobno mrziti, prijetiti i možda čak i ubijati? Koji je ku*ac ljudima u zadnjih nekoliko godina? Sve i svi su totalno otišli u 3pm.

Komentiraj...
Vidi sve komentare