To je to što me zanima!

Procurila Antonija: Što je ovo mokro?! Je li se ona upiškila?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Soraja je rekla da je Antonijin krevet prljav i da će se njen zaprljati jer je blizu. Kad je primijetila mokru mrlju, zaključila je da se Antonija pomokrila tijekom noći
Vidi originalni članak

Soraja i Horvat počeli su slagati krevete u autobusu jer im je dosta neurednosti. Soraja je komentirala da je Antonijin krevet prljav i da će se njen zaprljati jer je blizu. Brandon je rekao da ne shvaća kako može spavati u prljavom krevetu. Dodao je da joj je najvažnije da se našminka, a higijena joj je na zadnjem mjestu.

- Ma što je ovo mokro?! Je li se ona upiškila ovdje?! Jao Bože, užas - rekla je Soraja, a Horvat i Brandon su se smijali i gadili nad mrljama na krevetu. 

- Procurila je Antonija - rekao je Horvat, a Soraju je mučilo zašto je krevet mokar i što je Antonija radila. 

- Neću više dijeliti krevet s njom. Ne toliko zbog prljavštine nego zato što ne znam od čega je krevet mokar - vikala je Soraja dok je spremala krevete. 

Nirmal najveći licemjer

Fuj! Ljigavo. Lignja, komentirao je Brandon Nirmala za kojeg smatra da je najveći licemjer u kući. 

S njim se slažu i Soraja i Horvat koji, uz Duška, najdulje poznaju Nirmala, a o njemu imaju loše mišljenje. Smatraju da se Nirmal sprijatelji sa stanarom za kojeg smatra da će mu osigurati ostanak u kući i da nikad ne stoji iza onoga što kaže. Nakon podulje 'trač partije' u autobusu, Horvat je zaključio da ljudi vani jako dobro shvaćaju što je na stvari, a on zbog Nirmala ne želi gubiti živce. 

Duško je za to vrijeme bio u ispovjedaonici. Veliki Brat ispitivao ga je ima li stanara koji sumnjaju da su ovotjedne nominacije lažne. Duško je rekao da nije čuo za takve sumnje stanara i dodao kako ipak misli kako će kad tad svi napustiti kuću na Košutnjaku iako im Veliki Brat stalno vraća one koje su izbacili i dodaje nove stanare.  

Idi na 24sata

Komentari 84

  • user_107575 04.06.2011.

    lignjoslav ahahhaahhahahahhh

  • Taychee 03.06.2011.

    Fuuuuj!!! Šta je ovo mokro??? Uuužžžaass!! Fu-u-uj!! Viče čista i uredna Sorka.... Pa malo rukom poravna plahtu (točno PO uneređenom mjestu), pa malo popravi vlastitu frizuru (istom tom - neopranom) rukom?!?! .... I tako nekoliko puta.....?!? :(((

  • smijalica13 02.06.2011.

    joj ta soraja tamo najneurednije izgleda, a tu nekoga komentira... a tko zna možda je curi puko vodenjak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare