To je to što me zanima!

'Procurili' detalji: Napeti odnosi u obitelji, Ivanka Trump nazvala je Melaniju 'portretom' jer šuti

U biografiji Melanije Trump insajderica je otkrila dosad nepoznate detalje iz obitelji američkog predsjednika, no potom su se oglasili glasnogovornici prve dame i njene pokćerke te rekli kako su priče i izvori lažni...
Vidi originalni članak

Novinarka Washington Posta Mary Jordan napisala je biografiju američke prve dame pod nazivom 'The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump'. Knjiga ima 286 stranica i iznosi detalje iz Melanijinog života. U njoj je otkrila dosad nepoznate detalje o obitelji Trump. Melania (50) svoju pokćerku Ivanku (38) naziva 'princezom', dok je ona svoju maćehu prozvala 'portretom' jer malo priča. 

- Melaniju su čuli kako Ivanku zove Princeza - rekla je Jordan.

POGLEDAJTE VIDEO: Karlo naslikao Melaniju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Knjiga prikazuje napeti odnos između prve dame i kćeri Donalda Trumpa (74) iz prvog braka. Ivanka je, navodno, ismijavala Melaniju jer malo priča, no Bijela kuća je nakon objave dijelova biografije u New York Timesu to demantirala. 

- Te tvrdnje ne mogu biti dalje od istine, a Washington Post i izdavači trebali su provjeriti činjenice s Ivankinim uredom, trebali su to znati - poručio je zamjenik glasnogovornice Judd Deere

Kažu kako ovakve knjige dodatno potiču nepostojeće intrige.

- Nisu dostojne papira na kojem su štampane - nastavio je Judd. O svemu se oglasila i Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham

- Priče i izvori u knjizi su lažni. Ni autorica ni izdavač nisu nam se obratili s potpunom listom činjenica za provjeru, a namjerno su izostavili one najluđe laži, poput ove. Ured prve dame nije sudjelovao u pisanju ove knjige zbog autoričine nepoštene taktike - rekla je Stephanie.

Osim života s Donaldom, knjiga opisuje i Melanijin život u Sloveniji te manekensku karijeru. Jordan je opisala Melaniju kao ambicioznu, ali nemilosrdnu ženu, koja je ostavljala prijatelje kako bi napredovala. Također, naglašava da Melania ima puno toga zajedničkog s Trumpom. 

- Postoje dokazi da je Melanija, na samom početku, ne samo prihvatila Trumpove političke ambicije nego ga je i podržavala. Na svoj način, ona je kompleksna i komplicirana poput njenog muža. I puno mu je sličnija nego što se čini na prvi pogled. Oboje su tvorci svoje povijesti - kaže Jordan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nima020 16.06.2020.

    Zlatni kavez kosta....Melanija izoperirana ajme...kao da je kosnicu poljubila.....a Ivanka tatina mezimica..

  • crowal 16.06.2020.

    Kako god ali meni Melania izgleda puno bolje nego Trumpova kćer

  • 16.06.2020.

    Covjece. Ona ima 50 i takva bomba, sigurno zeljna dobrog fuka, a ovom kepcu sa 74 godine ne moze se dici niti uz duplu dozu viagre. Evidentno je da imaju problem, zato i jé Melanija tak hladna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare