To je to što me zanima!

Procurili detalji susreta princa Andrewa i seksualne robinje

Skinula sam se i napunila kadu vodom. Andrew me počeo ljubiti po vratu i davao mi je komplimente. Počeo je lizati moje nožne prste, piše u Virginijinom dnevniku
Vidi originalni članak

Nikad prije viđeni zapisi iz dnevnika navodne seksualne robinje princa Andrewa (54) i bankara Jeffreya Epsteina izašli su u javnost. Eksplicitni dijelovi objavljeni su u britanskim medijima. 

Kako piše Radar Online, Virginia Roberts, danas 30-godišnjakinja, bilježila je sve detalje o seksualnim odnosima s bogatim i moćnim ljudima među kojima su bili strani državnici, predsjednici, ministri, slavni političari i poslovni ljudi.

U to vrijeme bila je 17-godišnjakinja, a tvrdi da se s princom seksala tri puta i da je za to dobila  95.000 kuna. Bila je robinja od 1999. do 2002. godine, a onda se sa sadašnjim suprugom preselila u Australiju. Na 24 stranice dnevnika opisala je svoje susrete s princom. Kako piše, s Andrewom je bila u New Yorku, Londonu i na Epsteinovom privatnom otoku. 

- Pokušala sam mu prirediti dobar show. Skinula sam se i napunila kadu vodom. Andrew me počeo ljubiti po vratu i davao mi je komplimente. Počeo je lizati moje nožne prste - piše u Virginijinom dnevniku. Dodala je i da je seks s princem trajao kratko. 

Epstein i njegova supruga, Ghislaine Maxwell, navodno su prevarili Virginijine roditelje. Tvrdili su im da njihovu kćer obučavaju za profesionalnu maserku.

Kraljevska obitelj i dalje negira prinčevu upletenost u bilo kakav seks-skandal. U njegovu obranu stala je i bivša supruga Sarah Ferguson (55) iako su u braku bili prije 18 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ludakvanca 16.01.2015.

    jedina koja bi trebala u zatvor je ona

  • pussys_smoke 15.01.2015.

    Za mene ovo uopće nije nikakav skandal. "Skinula sam se i napunila kadu vodom." ja nigdje ne vidim "vrištala sam, odupirala sam se..." Što sad hoće? Mene ne tangira to što je navodno imala 17g. Nije mi je žao. Jako je dobro znala šta radi.

  • ojdimidojdimi 14.01.2015.

    što niste objavili cili dnevnik, moga bi biti zanimljiv.............................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare