To je to što me zanima!

Prodaje Freaka za milijun kuna! Pas zna i dati šapu...

Nikola Popović je izjavio da na psa troši 6000 kuna na mjesec. Mješanca čivave i pinča starog dvije godine cijeni na milijun kuna.
Vidi originalni članak

Nikoli Popoviću (19) iz Gornje Grede kraj Dugog Sela sve u Hrvatskoj ide na živce. I ljudi i “kreteni od novinara”. Stoga se seli. Freaka prodaje jer mu je on kriv za lošu sliku koja se stvorila o njemu. Popović je izjavio da na psa troši 6000 kuna na mjesec. Mješanca čivave i pinča starog dvije godine cijeni na milijun kuna.
- Uz to dajem i njegovu kućicu, i odjeću, i emisiju 'Freak Dog’ koju vodim na OTV-u - kaže Popović. Misli kako će biti kupaca jer je Freak slavan. A zna i dati šapu...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • miss_blanchi 08.02.2009.

    a lik je fkt simpa... ima dućan u importaneu... sa haljinama i robicom za peseke :D kupila sam haljinu od njega... hah, a i za mog peseka je bila ista takva... al nejdem baš tak daleko i da nju oblačim u isto XD hahahahaaha:)) a freak je car, ima krive zubeke... uvijek tako mirno leži na onom jastuku dok mu gazda priča kako ga je dečko ostavio... meni su presimpa :))

  • piaz 05.02.2009.

    bolesno!!!! taj frajer je išao samnom u srednju školu....imao je nastavu po posebnom programu... živi u nekoj bajti u u selu iza dugog sela....brijem da nema ni za kavu

  • da reknem 05.02.2009.

    koga briga za psa i njegovog gazdu

Komentiraj...
Vidi sve komentare