To je to što me zanima!

Prodaje ju Hrvatica: Beckham kupuje najskuplju vilu u SAD-u

David i Victoria spremni su platiti 500 milijuna kuna za vilu koju je dao sagraditi pokojni producent Aaron Spelling. Nakon toga pripala je Petri Ecclestone koja ju sada prodaje
Vidi originalni članak

Vila u Los Angelesu prodaje se za gotovo milijardu i 500 milijuna kuna, ima 123 sobe, 27 kupaonica, muzej za lutke, frizerski salon i parkirališna mjesta za čak sto automobila.

Vilu žele kupiti Victoria (42) i David Beckham (41) jer im, kažu, treba mnogo prostora. Beckhamovi su 'teški' više od četiri milijarde kuna i imaju nekretnine diljem svijeta. Victoria želi u vili napraviti glazbeni studio za sina Cruza, koji je nedavno snimio prvi singl, a u vili će biti i modna pista na kojoj će modeli šetati u njenim novim kreacijama.

Tu je vilu dao sagraditi pokojni TV producent Aaron Spelling, a njegova supruga Candy prodala ju je Petri Ecclestone i njenome mužu, bogatom financijašu Jamesu Stuntu.

Kći bivšeg šefa Formule 1 Bernieja i Hrvatice Slavice pet ju je godina preuređivala i sad je želi prodati jer na njoj može zaraditi 900 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Babyloader 13.12.2016.

    sad će valjda imati dovoljno prostora za život...

  • Marty99 13.12.2016.

    Uopće ne mogu zamisliti što bih u tom čudu od 123 sobe, wtf treba ti par dana da samo obiđeš vlastitu kuću!

  • IlijanMax 13.12.2016.

    Kako to da nije Amerikanka Hrvatskih korijena što volite često reći za naše Hrvate sa drugim državljanstvom. Nacionalnost se ne može promjeniti uvijek ostaješ to što jesi. Uzeti drugo državljanstvo ne znači da si promenio nacionalnost samo si uzeo drugo državljanstvo pri čemu nacionalnost i dalje ostaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare