To je to što me zanima!

Prodaje se kuća iz Seinfelda, a vlasnici će zaraditi milijune

Kuća je izgrađena 1939. i nalazi se u elitnom dijelu New Yorka, a obožavatelji je i danas često dolaze vidjeti ili zastanu u šetnji jer im je odnekud poznata
Vidi originalni članak

U jednoj od najpopularnijih TV serija svih vremena, kultnom 'Seinfeldu' bila je dom Elaine Benes, a primamljiva nekretnina trenutačno se prodaje i to za oko 58 milijuna kuna (8,5 milijuna dolara). Još uvijek aktualni vlasnici, Harry Azorin i Lori Monson, kuću su kupili 1995. za oko 6 milijuna kuna (900 tisuća dolara) pa bi se ta investicija mogla pokazati vrlo uspješnom. 

U to vrijeme privukao ih je povijesni karakter kojim kuća odiše, prenosi People, a većina epizoda serije snimljena je prije njihovog useljenja u nekretninu. 

- Zgrabili smo kuću ne razmišljajući previše, jednostavno smo imali osjećaj da je to prava odluka. Jednom su se morali vratiti i snimiti posljednju epizodu Seinfelda nakon našeg useljenja. Shvatili su da u arhivi nemaju noćnu snimku kuće - prisjećaju se vlasnici. 

Kuća je izgrađena 1939. i nalazi se u elitnom dijelu New Yorka, a obožavatelji je i danas često dolaze vidjeti ili zastanu u šetnji jer im je odnekud poznata.

- Bar dvaput mjesečno netko dođe i pita 'je li ovo Elaineina kuća? - otkrivaju vlasnici. 

KOJI VAM JE NAJDRAŽI LIK? Prije 30 godina emitirana prva epizoda popularnog 'Seinfelda'

Serija je premijerno prikazana prije 30 godina, a posljednja epizoda emitirana je 14. svibnja 1998. Režirao ju je Larry David (72) zajedno s Jerryjem Seinfeldom (65), ujedno i glavnim glumcem po kojem je serija dobila ime, dok je lik Elaine u seriji glumila Julia Louis-Dreyfus (58). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bobo112233 13.10.2019.

    Obožavam seriju. Gledao sam je xx puta. Upravo neki dan počeo od 5vsezone gledat. I sad ti meni kaže tko tamo zastane jer mu se kuća čini poznata? Ono tko zna gdje je eleine zivila. Ona je stalno mijenjala stanove. Čak je jedno vrjeme bila Jerry u susjed. Lp

  • S.T.A.R.S 13.10.2019.

    Nije kuca nego su stanovi u pitanju velika razlika👍

  • cedolovac 13.10.2019.

    Odlicna neponovljiva serija koju bi danas leftardi zabranili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare