To je to što me zanima!

Producentica na sudu svjedočila u korist Amber Heard pa otkrila detalje u novom 'Aquamanu 2'

Dobila sam scenarij, a zatim sam dobila nove verzije scenarija iz kojih su izbačene scene s mojim likom. U osnovi su oduzeli većinu moje uloge. Samo su je uklonili, rekla je ranije Amber Heard
Vidi originalni članak

Vjerujem da je u prvom činu filma ozlijeđena ili je to imalo veze s bebom, rekla je na sudu producentica Kathryn Arnold kao razlog zašto su glumici Amber Heard (36) izbačene scene iz novog Aquaman filma. Ustvrdila je da Heardin lik kraljice Mere "završi u bolnici rano u novom filmu Aquaman 2 i da ga nema do kraja

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tako je njezina uloga radikalno smanjena u odnosu na ono što je bilo u scenariju i za što je trenirala dok se pripremala za film - dodala je Arnold. Nju je Amber pozvala kao svjedoka u nastavku suđenja za klevetu Johnnyja Deppa (58).

- Dobila sam scenarij, a zatim sam dobila nove verzije scenarija iz kojih su izbačene scene s mojim likom. U osnovi su oduzeli većinu moje uloge. Samo su je uklonili - rekla je ranije Heard.

Arnold je istaknula kako je prvi film o Aquamanu bio važan za Heardinu karijeru.

OSVETILI MU SE Deppovi obožavatelji uvredama zatrpali stranicu psihijatra koji je svjedočio u korist Amber

- Bio je to trenutak kada ne samo da je bila dobra glumica, već je postala svjetski poznata jer je bila u najuspješnijem filmu... svakako za DC Comics - rekla je Arnold. Dodala je kako su klevetničke izjave" Deppova odvjetnika, Adama Waldmana, nanijele štetu karijeri glumice.

POGLEDAJTE SNIMKU SA SUĐENJA:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • faithless 25.05.2022.

    Nego kako suđenje od Maxwell napreduje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare